Κεφίρ ΟΛΥΜΠΟΣ – Προϊόν Της Χρονιάς 2024

Η ΟΛΥΜΠΟΣ περήφανα ανακοινώνει ότι το Κεφίρ µε φρούτα ψηφίστηκε ως το «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία του, από τους Έλληνες καταναλωτές, στον μεγαλύτερο και σημαντικότερο θεσμό βράβευσης διεθνώς σχετικά µε την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Αυτή η διάκριση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς προκύπτει από επιλογή και ψηφοφορία των καταναλωτών και αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο την προσπάθειά µας στην επιμονή, στη διαφοροποίηση και στην προσφορά γευστικών ποιοτικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας προς τους καταναλωτές.

Το Κεφίρ με φρούτα ΟΛΥΜΠΟΣ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, καθώς συνδυάζει όλα τα θρεπτικά συστατικά του Κεφίρ µε απολαυστικά φρούτα που συμβάλλουν στην ευεξία του σώματος και του οργανισμού. Τα νέα προϊόντα έχουν υπέροχη γεύση και απευθύνονται σε όσους προσέχουν τη διατροφή τους και αναζητούν μια θρεπτική και απολαυστική πρόταση διατροφής για όλες τις ώρες.

Με οδηγό την αγάπη των καταναλωτών μας, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παράγουμε καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας με αγαθά της ελληνικής φύσης.