Πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου

Την Τρίτη 12 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων στα γραφεία του Συλλόγου.

Η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε βάσει καταστατικού με την εκλογή προεδρείου.

Το προεδρείο έδωσε αρχικά το λόγο στην Γενική Γραμματέα του συλλόγου κ. Παπαποστόλου Σωτηρία για τη παρουσίαση του Διοικητικού απολογισμού 2023. Συνεχίστηκε ο Οικονομικός απολογισμός 2023 από την ταμία κ. Μπελιώκα Γεωργία.

Όλα τα παρόντα μέλη του συλλόγου ενέκριναν ομόφωνα τους παραπάνω απολογισμούς.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσούλης Ιωάννης ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους σχετικά με το ωράριο των καταστημάτων και τη Κυριακάτικη αργία.

Επίσης ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις προσεχείς ενέργειες του Δ.Σ. του συλλόγου σε συνεργασία με άλλους φορείς σχετικά με το δρόμο Φάρσαλα – Λάρισα.

Συζητήθηκαν ακόμη:

1. Οι δράσεις για τη Λευκή Νύχτα 2024 (θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση για το συγκεκριμένο θέμα).
2. Ταμειακές – POS και η δυσλειτουργία του συστήματος διασύνδεσης.
3. Θέσεις παρκινγκ και η έλλειψη σήμανσης στο κέντρο της πόλης.
4. Δράσεις για την τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Τέλος έγινε η απαλλαγή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε ενημέρωση από τον Νομικό Σύμβουλο του συλλόγου κ. Αποστολόπουλο Γεώργιο σχετικά με τον Νέο Εξωδικαστικό Μηχανισμό για οφειλέτες , τις προϋποθέσεις,  τις αλλαγές και την βελτίωση του προγράμματος που στοχεύει στην ρύθμιση των οφειλών οποιουδήποτε χρέους προς δημόσιο, τράπεζες, ιδιώτες.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι, έθεσαν  πολλά ερωτήματα, έλαβαν όλες τις απαντήσεις κι ενημερώθηκαν για τις περαιτέρω ενέργειες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά , τον Νομικό σύμβουλο  κ. Αποστολόπουλο Γεώργιο  για την ορθή ενημέρωση προς τα μέλη του συλλόγου.

Εκ της Γραμματείας.