Ήττα στην Τσαριτσάνη για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την δεύτερη σερί ήττα του γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος ηττήθηκε με σκορ 2 – 0 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στην έδρα του πρωτοπόρου της βαθμολογίας και έτσι παρέμεινε στους 28 βαθμούς και πλέον στην 6η θέση της βαθμολογίας καθώς η ΑΕ Κιλελέρ προσπέρασε τον Αχιλλέα.

Η αναμέτρηση ήταν μοιρασμένη με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν τον χώρο του κέντρου και να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Στο 18′ ο Γκαραλιάκος αστόχησε από θέση τετ α τετ στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.

Ενώ στο 35′ ο Οικονόμος είχε δοκάρι στην πρώτη καλή στιγμή του στο ματς μετά από εκτέλεση κόρνερ με την μπάλα να καταλήγει πρώτα στο δοκάρι του Κουσιά και εν συνεχεία άουτ.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 65′ με πλάσε ο Βλαχάκης κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στους “πράσινους” της Τσαριτσάνης.

Ο Αχιλλέας έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 90′ όταν αρχικά ο Γανός σούταρε δυνατά ο Νούσιας έδιωξε η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι ενώ εν συνεχεία ο Παπακωνσταντίνου στην επαναφορά σημάδεψε και πάλι το δοκάρι.

Στο 90+4 ο Βλαχάκης έκανε ατομική ενέργεια, “έσπασε” στον Δραχαλίβα και αυτός αφότου απέφυγε και τον Κουσιά πέτυχε το 2 – 0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Οι Συνθέσεις

Οικονόμος Τσαριτσάνης: (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης (64′ Στ.Δραχαλίβας), Ντάλλας (75′ Γκαντούνας), Αθανασούλης, Σεμερτζίδης (87′ Μουλτσιάς), Πούτας, Βλαχάκης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Κομισόπουλος (67′ Φουρίκης), Ντελής Δ., Τσούλης Θ., Πατσιούρας, Γανός, Τσούλης Δ. (58′ Αετόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Γκαραλιάκος, Λαβαντσιώτης, Κερμελίδης.