Ήττα στο ντέρμπι από τον ανώτερο Φαλανιακό για τον Αχιλλέα

Την ήττα με σκορ 0-2 γνώρισε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Φαλανιακό στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και κατάφεραν να μετουσιώσουν σε ουσία την ανωτερότητα τους σκοράροντας από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα του Φαλανιακού να ελέγχει τον χώρο του κέντρου και την κυκλοφορία της μπάλας χάνοντας και καλές στιγμές με κάποια σουτ των Γαρυφαλλόπουλου και Τσιάκου.

Μάλιστα στο 30′ ο Τσιάκος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι του Κουσιά.
Ενώ δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα σταμάτησε με το πόδι το πλασέ του επιθετικού του Φαλανιακού.

Εν τέλει στο 40′ ο Γκιουρσάνης με όμορφο δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Στο 43′ ο Τσιάκος και πάλι είχε δοκάρι για την ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα.

Στο δεύτερο μέρος ο Φαλανιακός συνέχισε στο ίδιο τέμπο έχοντας τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να σκοράρει και δεύτερο τέρμα με δυνατό σουτ του Μούτσα Μπλέντι έξω από την περιοχή στο 68′.

Εν συνεχεία ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά ο Αχιλλέας έχασε μια πολύ καλή στιγμή με τον Κερμελίδη στο 75′ ενώ ο Φαλανιακός με κάποια σουτ των Νάστας και Μπλέντι με το 0-2 να παραμένει ως την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Κομισόπουλος (67′ Τσούλης Δ.), Πατσιούρας (88′ Κουλουκτσής), Τσούλης Θ., Ντελής Δ., Γανός, Παπακωνσταντίνου, Φουρίκης (55′ Αετόπουλος), Γκαραλιάκος, Κερμελίδης, Λαβαντσιώτης.

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Καραμπούζης, Γιαννακόπουλος, Λάιος, Σιάτρας, Μπλέντι, Πανταζής Ηλ. (78′ Πανταζής Γ.), Μούτσα Μπλέντι (85′ Μαχαίρας), Γκιουρσάνης (78′ Λόλας), Τσιάκος (65′ Νάστας), Γαρυφαλλόπουλος (85′ Λυγούρας).

*Πριν την έναρξη του αγώνα ο Αχιλλέας Φαρσάλων τίμησε τον Κώστα Νεμπεγλέρα για την προσφορά του στον Σύλλογο με τον Αντιπρόεδρο της ομάδος κ. Σταύρο Πουλαράκη να προσφέρει μια ανθοδέσμη στον νυν προπονητή του Φαλανιακού.