Peaky Blinders: Το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν είναι εδώ

Η σειρά Peaky Blinders αποτελεί μια από αυτές που ο κόσμος περιμένει πως και πως να επανέλθει στις οθόνες μας το 2022, καθώς έρχεται η 6η και τελευταία σεζόν της στο BBC και λίγο αργότερα στο Netflix. Τώρα, έχουμε και το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας σεζόν.

Στο τρέιλερ της 6ης σεζόν του Peaky Blinders ο Thomas Shelby (Κίλιαν Μέρφι) πλησιάζει τον φακό με ένα οπλοπολυβόλο και αρχίζει να πυροβολεί στον αέρα μαινόμενος. Πριν από περίπου ένα μήνα είχε δημοσιευτεί και το teaser της νέας σεζόν, πάλι με τον αγαπημένο πρωταγωνιστή στο επίκεντρο.

Στην 6η σεζόν επιστρέφουν όλοι οι γνωστοί χαρακτήρες, όπως και αυτός της Άνια Τέιλορ-Τζόι και έτσι θα ολοκληρωθεί η ιστορία της οικογένειας Σέλμπι στις τηλεοπτικές οθόνες μας. Όμως, ο χαρακτήρας που θα λείψει σε όλους είναι αυτός της Aunt Polly καθώς η Έλεν ΜακΡόρι πέθανε τον περασμένο Απρίλιο.

Υπενθυμίζεται, ότι αυτή δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα τους δούμε καθώς ο δημιουργός της σειράς έχει σχέδια να μεταφέρει τους χαρακτήρες και στον κινηματογράφο το 2023 για να κλείσει μια για πάντα ο κύκλος των Σέλμπι.


Παρόλα αυτά, παραμένει άγνωστη ακόμα η ημερομηνία της πρεμιέρας της 6ης σεζόν των Peaky Blinders. Τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, οπότε πιθανολογείται πως μέχρι την Άνοιξη του 2022 θα μάθουμε τι θα γίνει στις ζωές των Σέλμπι, την ώρα που μαίνεται ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

Πηγή: newsit.gr