Με δυο νέες μεταγραφές η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων

Με δυο μεταγραφές ενισχύθηκε η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Αντωνιάδης είναι Φαρσαλινός (από τους Χαλκιάδες) στην καταγωγή, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στην Άρτα και εξαιρετικός σκακιστής. Προέρχεται σκακιστικά από τον ιστορικό Σύλλογο Παικτών Ζατρικίου Κερκύρας. Έχει παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο με συμπαίκτες υψηλότατου επιπέδου (GM Σκέμπρης κτλ) και μεγάλη σκακιστική εμπειρία.

Ο Βαγγέλης Καμπούρης μεγάλωσε σκακιστικά στην Καρδίτσα τη δεκαετία του ’80 και έπαιξε πολλές φορές αντίπαλος των Φαρσάλων. Έχει τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνη την περίοδο και από τα Φάρσαλα.

Στην ανακοίνωση για τις νέες μεταγραφές η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων αναφέρει τα εξής: “Και οι δύο εξαιρετικοί σκακιστές αποφάσισαν να εμπιστευτούν τη Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων για να συνεχίσουν το αγαπημένο τους σκάκι. Είμαστε βέβαιοι ότι η βοήθειά τους στην ομάδα της πόλης μας θα είναι πολύτιμη. Τους καλωσορίζουμε”. Και προσθέτει: “Τα Φάρσαλα θα φιλοξενήσουν ακόμη μια μεγάλη σκακιστική διοργάνωση με τη συμμετοχή 64 σκακιστών, το ενδιαφέρον για συμμετοχές είναι πολλαπλάσιο αλλά λόγω πανδημίας υπάρχει όριο. Λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα που προβλέπονται από τα σχετικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ θα γίνει στην πόλη μας το 1ο Γιορτινό Ατομικό Φαρσάλων Κρούστα – Πρωτάθλημα Θεσσαλίας από 2 έως 9 Ιανουαρίου έχοντας μεγάλο χορηγό το κατάστημα Καφέ Κρούστα – Χρήστος Τσαπραΐλης. Η διοργάνωση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φαρσάλων μαζί με την εκδήλωση “Παίζουμε σκάκι” που θα γίνει στην κεντρική πλατεία της πόλης την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου από τις 16.30 όπου θα μπορούν όλα τα παιδιά να γνωρίσουν το σκάκι και τον σύλλογο”.