Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για την Δόξα Υπέρειας!

Η Δόξα Υπέρειας προχωρά δυναμικά στο μεταγραφικό “παζάρι” καθώς ανακοίνωσε ακόμη δυο ποδοσφαιριστές που αναμένεται να βοηθήσουν στην προσπάθεια που θα κάνουν οι “αετοί” στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΝ Λάρισας.

Ο λόγος για τους Θανάση Δημήτριου και Βαγγέλη Μουτκανά δυο ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος ανήκαν στην ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση της Δόξας Υπέρειας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Θανάση Δημητρίου και Βαγγέλη Μουτκανά που μέχρι πρότινος ανήκαν στην ομάδα της Αναγέννησης Φαρσάλων. Σύσσωμη η οικογένεια της Δόξας καλωσορίζει τους Θανάση και Βαγγέλη στην οικογένεια της Υπέρειας και τους εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του ifarsala.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το ifarsala.gr στα
αγαπημένα σου στη Google

Comments are closed.