Μουσική βραδιά για τους Ενεργούς Πολίτες Φαρσάλων υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου

Μια πραγματικά υπέροχη μουσική βραδιά κάτω από τ’αστέρια και το φως του φεγγαριού είχαν την τύχη να ζήσουν όσοι παραβρέθηκαν την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021 στο πάρκο των Πηγών του Απιδανού στα Φάρσαλα, με ρεμπέτικα τραγούδια από την Κατερίνα Τσιρίδου και την αξιόλογη παρέα της.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τους Ενεργούς Πολίτες Φαρσάλων για τον εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσέληνου, ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια στην πόλη μας.

«Απόψε γίνεται μια επανεκκίνηση της ζωής, μετά την υποχρεωτική πολύμηνη σιωπή και απόσταση ανάμεσά μας, λόγω covid. Ας γίνουμε όλοι μια παρέα, μέλη και φίλοι των Ενεργών, καλεσμένοι μας, στην γιορτή της Πανσελήνου» είπε η πρόεδρος των Ενεργών κα Δέσποινα Πρεκατέ και με αναφορές σε τραγούδια και ποιήματα με πρωταγωνιστή το ολόγιομο φεγγάρι καλωσόρισε τον κόσμο που είχε κατακλύσει τόσο το πάρκο όσο και τα καταστήματα γύρω από αυτό.

Παρόντες, ήταν και μέλη της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Καρδίτσας που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση.  Στον χαιρετισμό του, ο  Διευθύνοντας Σύμβουλος της τράπεζας κ. Παναγιώτης Τουρναβίτης έκανε αναφορά στο νέο κατάστημα, που ανοίγει στην πόλη των Φαρσάλων εντός των επόμενων ημερών και επισήμανε ότι με μεγάλη χαρά έγιναν αρωγοί στην συγκεκριμένη διοργάνωση.

Εκ μέρους του συλλόγου ευχαριστούμε ιδιαίτερα   την Τράπεζα Καρδίτσας για την μεγάλη χορηγία καθώς και τους κ. Γιώργο Ντίνο, κ. Αχιλλέα Καταραχιά,  κ. Γιώργο Νταραγιάννη , κα Βάνα Καρακώστα και κ. Θάνο Νικόπουλο και τον κ. Παπαδόπουλο Χρήστο που ο καθένας με τον τρόπο του στήριξε την διοργάνωση της εκδήλωσης.