Κατέληξε 71χρονος στους Χαλκιάδες Φαρσάλων

Κατέληξε τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 71χρονος που είχε μεταφερθεί σοβαρά τραυματισμένος, όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό του, στην προσπάθειά του να θέσει σε λειτουργία ένα ακινητοποιημένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 4:30 χθες το μεσημέρι στους Χαλκιάδες Φαρσάλων, όταν ο 71χρονος και η σύζυγός του σύμφωνα με πληροφορίες της “ΕτΔ” προσπάθησαν σπρώχνοντας να θέσουν σε λειτουργία ένα επιβατικό αυτοκίνητο που βρισκόταν σε ακινησία.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία» το επιβατικό αυτοκίνητο κάτω από συνθήκες που ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων άρχισε να αναπτύσσει ταχύτητα σε κατηφορικό δρόμο με τον 71χρονο – σύμφωνα με μία εκδοχή – στην προσπάθειά του να εισέλθει στο αυτοκίνητο για να το ακινητοποιήσει να παρασυρθεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και στην συνέχεια μετά από κάποιες ώρες να καταλήξει.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άτυχο τραυματία και περιπολικό με αστυνομικούς του Α.Τ. Φαρσάλων που κατέγραψε το περιστατικό.

Με πληροφορίες από εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

*Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια