Ματαιώθηκε η φετινή Γιορτή Χαλβά – Μείωση 5% σε λογαριασμούς ύδρευσης της ΔΕΥΑΦ

Τη μη διεξαγωγή της φετινής Γιορτής Χαλβά, αποφάσισε χθες ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων, στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, ενώ επίσης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η μείωση 5% σε λογαριασμούς ύδρευσης της ΔΕΥΑΦ στην πόλη των Φαρσάλων.

Συγκεκριμένα, η ανησυχητική εικόνα του μήνα Αυγούστου, με την αύξηση των κρουσμάτων, έφερνε ολοένα και πιο κοντά αυτή την απόφαση της ακύρωσης της φετινής “15ης Γιορτής Χαλβά”. Χθες το δημοτικό συμβούλιο επικύρωσε οριστικά την ακύρωσή της, για λόγους δημόσιας υγείας των πολιτών, σε συνέχεια της απόφασης για την ακύρωση της φετινής εμποροπανήγυρης του Δεκαπενταύγουστου στην πόλη.

Ακόμα, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων  η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.) για μείωση ποσοστού 5% σε λογαριασμούς ύδρευσης που αφορούν την πόλη των Φαρσάλων, ως αντιστάθμισμα στις συνεχόμενες διακοπές στην πόλη των Φαρσάλων πριν από λίγους μήνες. Η παράταξη της κ. Ίφου ζήτησε μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης και δεν ψήφισε το συγκεκριμένο θέμα. Από την αρχή της ψήφισης των θεμάτων αποχώρησαν η παράταξη του κ.Άρη Καραχάλιου (λόγω κακής σύνδεσης στην τηλεδιάσκεψη) και ο δημοτικός σύμβουλος Απ. και Αναγνώστου (λόγω του γεγονότος ότι διαφωνεί με την απόφαση να γίνονται τα Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη) καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας,  Κων/νος Τύμπας, Κων/να Μπένου και Βασ. Πατσιούρας που απουσίαζαν από την έναρξη της συνεδρίασης.

Τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης ψηφίστηκαν ομόφωνα (δείτε εδώ τα θέματα)