Με τηλεδιάσκεψη συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων

Σήμερα η απόφαση για την φετινή Γιορτή Χαλβά

Σήμερα και ώρα 2 μ.μ. πρόκειται να συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη, το δημοτικό συμβούλιο Φαρσάλων. Στα σημαντικότερα θέματα εξ αυτών είναι η έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.) για μείωση ποσοστού 5% σε λογαριασμούς ύδρευσης που αφορούν την πόλη των Φαρσάλων καθώς και η διοργάνωση η μη, της φετινής Γιορτής Χαλβά 2020, που κάθε χρόνο πραγματοποιείται μέσα στον Σεπτέμβριο.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

1)  Λήψη απόφασης, για αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2020 (έβδομη 7η).

2)  Λήψη απόφασης, αποδοχής ποσού 59.840,00€ (Γ’ κατανομή) από το ΥΠ.ΕΣ. και κατανομή στα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για τη κάλυψη των λειτουργικών τους, αναγκών.

3)  Έγκριση σύναψης Διαδημοτικής Προγραμματικής Συμβάσης διενέργειας εσωτερικού ελέγχου.

4)  Λήψη απόφασης, για προσαρμογή και συμμετοχή του Δήμου στον Αναπτυξιακό Οργανισμό που θα προκύψει με την προσαρμογή της Αναπτυξιακής Εταιρείας Ανώνυμης Εταιρείας Ν. Λάρισας «Α.Ε.ΝΟ.Λ» Α.Ε.

5)   Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ. 39/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.) με θέμα: «Μείωση ποσοστού 5% σε λογαριασμούς ύδρευσης που αφορούν την πόλη των Φαρσάλων».

6)   Έγκριση ή μη της υπ’ αριθμ. 41/2020 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.) με θέμα: «Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 17/2020 απόφασης του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ που αφορά την έγκριση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Δημοτικής  Επιχείρησης  Ύδρευσης Αποχέτευσης  Φαρσάλων(Δ.Ε.Υ.Α.Φ.)».

7)   Λήψη απόφασης, για την εκμίσθωσης δημοτικών καλλιεργήσιμων εκτάσεων που βρίσκονται στη Δ.Ε. Πολυδάμαντα, του Δήμου Φαρσάλων.

8)   Λήψη απόφασης, για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης, που βρίσκεται στην Κοινότητα Κρήνης, για εγκατάσταση κτηνοτροφικών μονάδων.

9)   Λήψη απόφασης, για χωροθέτηση ανέγερσης ονομαστικής επιτύμβιας στήλης, στην πλατεία της Κοινότητας Σκοπιάς, πολεμησάντων & πεσόντων κατά τους βαλκανικούς και παγκοσμίους πολέμους, από το έτος 1912 έως 1941.

10) Λήψη απόφασης, για τη διοργάνωση ή μη γιορτής «ΧΑΛΒΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 2020».