Εντυπωσίασε η θεατρική παράσταση «Υπάρχει και φιλότιμο» από τον Σύλλογο Γυναικών Μελίνα

Απόλαυσαν με την καρδιά τους όσοι βρέθηκαν χθες να παρακολουθήσουν την θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Ευυδρίου Μελίνα, στο θεατρικό έργο των Σακελάριου Γιαννακόπουλου, «Υπάρχει και φιλότιμο», μια παράσταση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα, και αποτελούνταν από ερασιτέχνες ηθοποιούς. Οι παραστάσεις θα επαναληφθούν σήμερα και αύριο στις 9 το βράδυ για όσους δεν πρόλαβαν να την παρακολουθήσουν, στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων.

Πριν από την έναρξη της παράστασης η πρόεδρος του συλλόγου Μελίνα Βάνα Χαροκόπου απηύθυνε χαιρετισμό μαζί με το Δ.Σ. του συλλόγου. Ακολούθησαν επίσης οι χαιρετισμοί του δημάρχου Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου και του προέδρου ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ Χρήστου Μπασαγιάννη, ενώ στην παράσταση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Σοφία Χατζηπλή, Νίκο Γκατζόγιας, η πρόεδρος της κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ, ο τοπικός σύμβουλος Θανάσης Γεροβασίλης, ο πρόεδρος Ευυδρίου Νίκος Γούσιος και πλήθος κόσμου.

Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Άκυ Μητσούλη, επιμέλεια σκηνικών – αφίσας και προγράμματος Σώσης Βακούλα, επιμέλεια μουσικής Πατρούλας Χριστοδούλου και βοηθό σκηνοθέτη την Όλγα Παπαβασιλείου.

Τους ρόλους του έργου ερμηνεύουν με σειρά εμφάνισης οι: Βάνα Νικολάου, Μαρία Μητσοπούλου, Φωτεινή Αποστολακοπούλου, Θοδωρής Θανασιάς, Εύη Παπαδοπούλου, Αποστόλης Καραγιάννης, Άντζελα Τουρμούσογλου, Γιώργος Μπόζαρλης, Δήμητρα Κατσαρού, Αντώνης Ζάντζας, Έφη Κυριαζή, Αντώνης Χρυσόπουλος και Κώστας Μπελιώκας.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση