“Επαφές” από παλαίμαχους για τον Γ.Σ.Φαρσάλων

Μετά τις άκαρπες συνελεύσεις και την παραίτηση του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα ξεκινά να υπάρχει πάλι “φως στο τούνελ” και να βρίσκεται η λύση ώστε ο σύλλογος να συνεχίσει την λειτουργία του.

Μια ομάδα παλαιμάχων αθλητών του συλλόγου έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές ώστε να συνεχίσουν την λειτουργία τους οι “πνεύμονες” του Συλλόγου που δεν είναι άλλοι πέρα από τις ακαδημίες του.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται προσπάθειες ώστε και η αντρική ομάδα του μπάσκετ να συνεχίσει την λειτουργία της στο επίπεδο που βρίσκεται αυτή την στιγμή (σ.σ. στην Β Εθνική κατηγορία) είτε να βρεθεί κάποια άλλη λύση ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία της από τις χαμηλότερες κατηγορίες.

Όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά όμως μόνο και μόνο που έχει υπάρξει κινητοποίηση και μεγάλη προσπάθεια από κάποιους ανθρώπους που έχουν φορέσει και τιμήσει την φανέλα του συλλόγου δείχνει ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει την λειτουργία του.

Αυτό που μένει να μάθουμε είναι αρχικά η σύσταση του νέου Δ.Σ. και μετέπειτα οι κινήσεις και ο τρόπος λειτουργίας του Συλλόγου.