“Έβαλαν” χρώμα και διαδραστικά παιχνίδια στα δημοτικά

Χρώμα στα προαύλια των σχολείων έβαλαν προχθές Σάββατο 70 περίπου εθελοντές, πραγματοποιώντας δράση στα δημοτικά της πόλης των Φαρσάλων, το συμβούλιο της Κοινότητας Φαρσάλων, σε συνεργασία με συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, δασκάλους και την Α’ Θμια σχολική επιτροπή του δήμου Φαρσάλων, ζωγραφίζοντας και δημιουργώντας διαδραστικά παιχνίδια για τους μαθητές.

Από νωρίς το πρωί, όλοι μαζί βοήθησαν, στρώθηκαν στη δουλειά και ζωγράφισαν όμορφα, κλασικά, παιδικά παιχνίδια στα προαύλια αυτών των σχολείων. Η αυλές των δημοτικών έγιναν πιο όμορφες και οι μαθητές και μαθήτριές υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τα παιχνίδια, βάζοντας και αυτοί την δικιά τους πινελιά, περνώντας παράλληλα ένα δημιουργικό πρωινό.

Με την συγκεκριμένη κίνηση ενισχύεται το κίνητρο να γίνουν πιο όμορφες οι σχολικές αυλές, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να έχουν ακόμα ένα επιπλέον και ασφαλές χώρο, όπου θα μπορούν να παίζουν, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Στην δράση συμμετείχαν επίσης, η πρόεδρος της Κοινότητας Φαρσάλων Θεοδώρα Πρεκατέ, οι τοπικοί σύμβουλοι Κων/νος Βαρακλιώτης, Γιώργος Βαγγελός, Δημήτρης Πατσιούρας, Φωτεινή Πιτσιάβα και Θανάσης Γεροβασίλης, ενώ επίσης παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων Σοφία Χατζηπλή, Δέσποινα Συροπούλου, ο δημ. σύμβουλος Φαρσάλων Κων/νος Μπρόζος, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων και δάσκαλοι των παραπάνω εκπαιδευτικών μονάδων και πολλοί εθελοντές και υποστηρικτές της δράσης.

Δείτε φωτογραφίες