Τα σχολεία των Φαρσάλων επισκέπτονται τον Ηρακλή

Ένα βιωματικό ταξίδι στο παρελθόν, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού , του 3ου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Φαρσάλων στην εκπαιδευτική εκδρομή που προγραμμάτισαν οι συνοδοί- εκπαιδευτικοί πριν κλείσουν τα Σχολεία για τις γιορτές του Πάσχα , στον Πολυχώρο ΘΕΣΣΑΛΙΑ που φιλοξενεί το Θεματικό Πάρκο “οι  12 Άθλοι του Ηρακλή”.

Τους επισκέπτες καλωσόρισαν οι σοφές κουκουβάγιες της Θεάς Αθηνάς, οι μαθητές ενθουσιάστηκαν με τα ρομποτικά εκθέματα, γνώρισαν με κάθε λεπτομέρεια την ζωή του γενναίου και πολυδύναμου μυθικού Ήρωα Ηρακλή, έπειτα μπήκαν σε ένα τηλεοπτικό στούντιο και έκαναν οι ίδιοι .. τον 13ο Άθλο με την βοήθεια του Μάντη Τειρεσία, του Αδμήτου και των Αμαζόνων!!!
Τέλος οι εκπαιδευτικοί και μαθητές ή απόλαυσαν τα γλυκίσματα του κ. ΑΡΧΟΝΤΗ Αθανασίου, ο οποίος είναι χορηγός του Πολυχώρου Θεσσαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κάνει κράτηση για να επισκεφτούν τον Ηρακλή, όλα τα σχολεία των Φαρσάλων.
Επίσης οι επισκέπτες του θεματικού πάρκο που φιλοξενείται στον Πολυχώρο Θεσσαλία έως τις 2 Ιουνίου, έχουν ξεπεράσει τις 12.000 από τον Νομό Λάρισας και τις γειτονικές πόλεις καθώς αναμένεται να διπλασιαστεί ο αριθμός των μαθητών έως τη λήξη του.

*Φωτό από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Φαρσάλων.

 

Συνημμένα αρχεία: