Λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων επιδόματος παιδιού

Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων του επιδόματος παιδιού 2019. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα το μεσημέρι στις 12:00 μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να καταθέτουν τις αιτήσεις στην ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21.

Η πλατφόρμα στη συνέχεια θα κλείσει μέχρι να γίνει η εκκαθάριση και η καταβολή της πρώτης διμηνιαίας δόσης που προβλέπεται για τη φετινή χρονιά και θα ενεργοποιηθεί εκ νέου μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Σύμφωνα με τον ΟΠΕΚΑ, για όσους η αίτηση Α21 έχει εγκριθεί, δεν χρειάζεται να υποβληθεί ξανά -ούτε μετά τη συμπλήρωση της φορολογικής δήλωσης- καθώς έχει ισχύ ενός έτους.

Η πρώτη διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο) αναμένεται να καταβληθεί από μέρα σε μέρα, καθώς ο ΟΠΕΚΑ είχε ανακοινώσει ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου.

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του ifarsala.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το ifarsala.gr στα
αγαπημένα σου στη Google

Comments are closed.