Γρηγόρης Ψαριανός: βουλευτής με Το Ποτάμι, ανεξάρτητος από σήμερα

Αποχώρησε από το Ποτάμι και ο Γρηγόρης Ψαριανός, στον απόηχo της διάλυσης της ΚΟ του κόμματος, μετά από την φυγή του Γιώργου Αμυρά.

Αν και νωρίτερα το πρωί, οπότε έκανε λόγο για επαφές του Θανάση Θεοχαρόπουλου με το Ποτάμι, είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τις επόμενες κινήσεις του, το μεσημέρι, κάνοντας σκληρή αυτο-κριτική για τους χειρισμούς των στελεχών του κόμματος, ανακοίνωσε ότι πλέον δεν δεσμεύεται απο τις αποφάσεις του Ποταμιού.

Ευχήθηκε σε όλους να κάνουν καλύτερες επιλογές στο εξής, υπογράφοντας ως «Γρ.Ψαριανός, βουλευτής β’ Αθήνας με Το Ποταμι, Ανεξάρτητος από σήμερα».

Μάλιστα, συνοδεύει το κείμενο του με την φωτογραφία ενός τούνελ, στέλνοντας έτσι και ένα παράλληλο μήνυμα, προς πολλούς αποδέκτες.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού
Στην ανάρτηση του στο στο Facebook, o Γρηγόρης Ψαριανός γράφει «Λοιπόν Φίλοι μου, σας ευχαριστούμε όλους και προσωπικώς έναν-ένα για την στήριξη και την συμπόρευσή σας με ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, το οποίο από σήμερα δεν συμπεριλαμβάνεται στα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δυστυχώς, με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μάς. Μακάρι για όλους τα πράγματα να γίνουν καλύτερα

Η χώρα μας περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χουντας. Εύχομαι σε όλους μας καλή συνέχεια και καλύτερες επιλογές εις το εξής.

Γρ.Ψαριανός
βουλευτής β’ Αθήνας
με Το Ποταμι
Ανεξάρτητος από σήμερα».

Πηγή: ant1news.gr