Στοίχημα: Κερδίζει και ελπίζει ο ΠΑΟΚ! (vid)

Το Champions League μας… άφησε, αλλά η δράση συνεχίζεται, καθώς απόψε ολοκληρώνεται και η φάση των ομίλων του Europa League. Μάλιστα, υπάρχει ελληνική συμμετοχή από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Εμείς, θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το παιχνίδι του πρώτου. Σήμερα ξεκινάει και η 12η αγωνιστική της EuroLeague, με επιλογές να υπάρχουν και από εκεί. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Betshop. Ας δούμε τώρα τις αναλύσεις μας!

Υποχρέωση η νίκη για τον ΠΑΟΚ

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπάτε Μπόρισοφ, απόψε (19:55) στην Τούμπα, θα κρίνει εν πολλοίς την πορεία της ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη. Και αυτό, γιατί οι Θεσσαλονικείς περιμένουν και ήττα της Βίντι από την Τσέλσι. Παρά τις τέσσερις ήττες σε πέντε παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, εφόσον φυσικά κερδίσει σήμερα. Η παράδοση με τις ομάδες από τη Λευκορωσία στην Τούμπα είναι θετική για τους γηπεδούχους. Στον πρώτο γύρο πέρασαν με το επιβλητικό 1-4 από την έδρα της Μπάτε, δείχνοντας ότι την «έχουν». Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη σε περίπτωση νίκης τους προκρίνονται ό,τι και να γίνει στο Βίντι – Τσέλσι. Η ισοπαλία τους αρκεί αν η Βίντι δεν κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ είναι ανώτερη ομάδα και προέρχεται από το 2-1 επί της Λάρισας. Είναι πρωταθλητής χειμώνα στην Ελλάδα και έχει πάρει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο. Έτσι όπως ήρθαν οι συγκυρίες, η ομάδα του Λουτσέσκου οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, και την ποιότητά της, και να πάρει τους τρεις βαθμούς ώστε να μείνει ζωντανή. Η Μπάτε έχει κάποιες σημαντικές απουσίες, και είναι ερωτηματικό αν μπορεί να αντισταθεί στον καλό ΠΑΟΚ. Αναμένουμε από τον «Δικέφαλο» να κάνει το χρέος του, και έπειτα να περιμένει την ήττα της Βίντι. Η πρόκριση δεν εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο θεωρούμε ότι αυτός θα αξιοποιήσει όλες τις πιθανότητες που του αναλογούν. Στηρίζουμε την ελληνική ομάδα και πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.74.

Αμφίσκορο στο «Μαδριγάλ»

Στον συναρπαστικό έβδομο όμιλο του Europa League, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας στην Ισπανία. Σαφές προβάδισμα πρόκρισης έχουν οι γηπεδούχοι, που τους αρκεί τόσο η νίκη, όσο και η ισοπαλία για να βρεθούν στους «32». Η Βιγιαρεάλ θα αγωνιστεί με νέο προπονητή, τον Λουίς Γκαρθία, αφού ο Καγιέχα απολύθηκε μετά και το 3-2 από τη Θέλτα. Στη La Liga, η ισπανική ομάδα δεν τα πάει καλά, αλλά έχει την ευκαιρία σήμερα να συνεχίσει το ευρωπαϊκ΄της ταξίδι. Η Σπαρτάκ από την άλλη, αυτοκτόνησε την περασμένη αγωνιστική στη Μόσχα, όταν και έχασε με 1-2 από τη Ραπίντ Βιέννης. Έτσι, πλέον χρειάζεται μόνο τη νίκη για να είναι αυτή που θα πάρει το «εισιτήριο». Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για τους φιλοξενούμενους, που είναι αναγκασμένοι να βγουν μπροστά και να κυνηγήσουν το γκολ. Οι άμυνες αμφότερων των ομάδων δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους, ενώ επιθετικά βρίσκουν τον τρόπο να σκοράρουν. Χαρακτηριστικά, στο παιχνίδι της Ρωσίας αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3! Η Βιγιαρεάλ είναι μάλλον καλύτερο σύνολο, αλλά απογοητεύει με την εικόνα της στο πρωτάθλημα και δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής. Η Σπαρτάκ θα διεκδικήσει τις ελπίδες της μέχρι τέλους, και αν είναι και λίγο τυχερή, μπορεί να κάνει το «μπαμ» στην Ισπανία. Προβλέπουμε ένα ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι, με γκολ εκατέρωθεν. Επομένως, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

«Αφεντικό» στο clasico η Ρεάλ

Η EuroLeague μπαίνει σήμερα στη 12η αγωνιστική της και το ματς που κλέβει την παράσταση είναι το clasico ανάμεσα στη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι συνεχίζουν την εξαιρετική τους πορεία στη διοργάνωση και έρχονται με… φόρα, από το σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Εφές, που πήγε το ρεκόρ τους στο 9-2. Μάλιστα, απόψε ο Πάμπλο Λάσο θα έχει στη διάθεση του και τον Σέρχιο Γιουλ. Η Ρεάλ ψάχνει και εκδίκηση, αφού στο ντέρμπι του πρωταθλήματος ηττήθηκε άνετα με 86-69 από την Μπάρτσα. Οι Καταλανοί παρουσιάζουν μια πτώση στην απόδοσή τους τελευταία και αυτό φάνηκε ειδικά στο ματς με τη Μπούντουσνοστ. Εκεί, η Μπαρτσελόνα έχασε και υποχώρησε στο 6-5 στην Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά, οι «Μπλαουγκράνα» είναι μόνοι στην πρώτη θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, και δείχνουν ότι φέτος δεν αποτελούν την απογοητευτική ομάδα των προηγούμενων χρόνων. Το αποψινό παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους, αφού πέρα από το γόητρο, υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι υψηλότερου επιπέδου σύνολο και με τη βοήθεια του κόσμου της επιθυμεί να υποτάξει την Μπαρτσελόνα. Με την επιστροφή του Γιουλ, η «Βασίλισσα» ενισχύεται σημαντικά και προσθέτει ακόμα μια μεγάλη προσωπικότητα στο παρκέ. Αυτό, είναι σημαντικό ιδιαίτερα για ντέρμπι όπως το αποψινό. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα αποδείξουν την ανωτερότητά τους και θα επιβληθούν της Μπάρτσα, με σχετική άνεση. Έτσι, επιλογή μας είναι το Ρεάλ Μαδρίτης – 6.5, που το βρίσκουμε στο 1.85.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Μπάτε και του Ολυμπιακού με τη Μίλαν!

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Μπάτε

Το βίντεο του Betarades.gr για τον αγώνα Ολυμπιακός – Μίλαν

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!