Στάθηκε επάξια, “φωνάζει” για την διαιτησία…

Σε ένα ντέρμπι με τα όλα του ο Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta γνώρισε την ήττα με σκορ 90 – 88 από την Νίκη Βόλου στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας.
Οι Φαρσαλινοί «πάλεψαν» σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έκαναν μεγάλο come back στο τέταρτο δεκάλεπτο, έφτασαν το παιχνίδι στην ισοπαλία (88 – 88) λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο διπλό.
Το Κλειστό Γυμναστήριο της Νίκης ήταν κατάμεστο από κόσμο που πήγε να απολαύσει μπάσκετ και οι δυο ομάδες ήταν έτοιμες να το χαρίσουν απλόχερα, δικαιολογώντας απόλυτα την βαθμολογική θέση τους και την δυναμική τους.
Στην πρώτη περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ, όμως η Νίκη κατάφερε να πάρει ένα προβάδισμα τριών πόντων (27-24), στην λήξη του δεκαλέπτου.
Στην δεύτερη περίοδο, παρά την αξιόμαχη προσπάθεια των Φαρσαλινών, έως τα μέσα της περιόδου, στα τελευταία λεπτά οι Βολιώτες πήραν μια διαφορά 8 πόντων με την οποία πήγαν στα αποδυτήρια 47 – 39.
Στην τρίτη περίοδο ο Γυμναστικός μπήκε πολύ καλύτερα στο παρκέ κατάφερε αρχικά να μειώσει και με επιμέρους σκορ 11 – 16 έφτασε την διαφορά στους 3 πόντους, 58 – 55.
Όμως οι Βολιώτες με τους Γεωργίου και Κουτίνα αντέδρασαν και κατάφεραν να ανέβασουν ξανά την διαφορά σε διψήφιο αριθμό 74 – 63.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό θρίλερ καθώς ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων Krousta με σερί 2 – 7 μείωσε στους 6 στα πρώτα δυο λεπτά (76 – 70).
Εν συνεχεία το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο και σχεδόν 2’ πριν την λήξη ο Γυμναστικός μείωσε σε 85 – 83.
40’’ πριν την λήξη και ενώ η Νίκη Βόλου βρισκόταν μπροστά στο σκορ με τρεις πόντους (88-85), ο Σωτήρης Γκιουλέκας θα πετύχει γκολ φαουλ, όπου θα ευστοχήσει και στην βολή και θα φέρει την αναμέτρηση στα ίσα με 88-88.
Στην επόμενη επίθεση ο Γεωργίου θα ευστοχήσει και θα δώσει στην Νίκη το προβάδισμα με 90-88.
Στο ταμπλό έμεναν 3’’ ο Λεπενιώτης έκανε την επαναφορά όμως οι Φαρσαλινοί δεν κατάφεραν να εκδηλώσουν επίθεση και έτσι η Νίκη πήρε σπουδαίο ροζ φύλλο.
Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Σωτήρης Γκιουλέκας με 30 πόντους.
Πολλά τα παράπονα των ανθρώπων του Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

*Η Δ.Ε. συγχαίρει την αξιόμαχη ομάδα των Φαρσάλων που συνετέλεσε ώστε να διεξαχθεί ένα εκπληκτικό παιχνίδι και να αποζημιώσει του εκατοντάδες φιλάθλων που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο κι εύχεται στην ομάδα καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

*Οι άνθρωποι του Γ.Σ. Φαρσάλων Krousta ευχαριστούν θερμά την Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου για την άψογη φιλοξενία και εύχονται περαστικά στον αθλητή της Νίκης Βόλου Αθανάσιο Κουτίνα ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τον κόσμο των Φαρσάλων ο οποίος ταξίδεψε στον Βόλο και βρέθηκε δίπλα στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Φαρσάλων Krousta, δείχνοντας την στήριξη του.

Τα Δεκάλεπτα: 27 – 24, 47 – 39, 74 – 63, 90 – 88

Νίκη Βόλου (Πρέκας – Τύμπας): Καραγιώργος, Γεωργίου 24(2), Αναγνωστόπουλος 9(3), Γιωτόπουλος, Κουτίνας 14(2), Τσαβές , Τσιούδης 8(1), Τσώλης9(1) , Τάσσος 12, Φρουσκλιάς 14, Διγενής, Πανιόπουλος.

Γ.Σ.Φαρσάλων (Φόρος): Λεπενιώτης 11(1), Χαιρετίδης 3, Αναγνωστόπουλος 12 (2), Τσιώγκας , Τοπουζίδης 12(2) , Συνετός 2, Φιλιππόπουλος , Γκιουλέκας 30(1), Δέσπος 18, Λιούπης, Λούτας, Φαρμάκης.

*Πηγή φωτό Fb: Niki Volou BC