Ένας “Μαέστρος” στα κόκκινα!

Μια άκρως ποιοτική προσθήκη έκανε στο ρόστερ της η Αναγέννηση Φαρσάλων η οποία τα βρήκε σε όλα με τον Δημήτρη Τσούλη.

Ο 24 χρόνος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως οργανωτής μεσοεπιθετικός και έχει δείξει θετικά στοιχεία σε όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν.

Αυτή είναι η δεύτερη κατά σειρά προσθήκη της Αναγέννησης Φαρσάλων, έπειτα από τον Χρήστο Τλούπα και εντός των επόμενων ημερών αναμένονται και άλλες εξελίξεις.

Ο Τσούλης μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα του Α.Ο.Ναρθακίου ενώ νωρίτερα φόρεσε την φανέλα του Άρη Διλόφου της Ακαδημίας Φαρσάλων και του Ατρομήτου Βαμβάκους.

Πρόκειται για μια μεταγραφή η οποία προσδίδει ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι των κόκκινων και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ κατηγορίας.

Θέλεις να βλέπεις τα νέα του ifarsala.gr πρώτα στη Google;
Πρόσθεσέ μας στις προτιμώμενες πηγές σου:

Πρόσθεσε το ifarsala.gr στα
αγαπημένα σου στη Google

Comments are closed.