Στέλιος Τσάκαλος: Κανονικά η εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ στα Φάρσαλα

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές στα Φάρσαλα την Κυριακή (24/06), για την ανάδειξη των δημοτικών οργανώσεων του Κινήματος Αλλαγής, σύμφωνα με όσα διαβεβαιώνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Λάρισας Στέλιος Τσάκαλος.

Με αφορμή την παραίτηση των 5 μελών υπήρξε αίτημα για αντικατάσταση τους, το οποίο έγινε δεκτό από την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ). Στους ήδη υποψηφίους Γκουντόπουλο Γρηγόριο, Βουλγαράκη Αναστάσιο, Σακελλαρίου Βάια και Παπαδόπουλο Αλέξανδρο προστίθενται και οι Κατσανάκης Κων/νος, Αργυρόπουλος Κων/νος και Μπρισίμης Γεώργιος.

Αναλυτικά η επιστολή απάντησης του γραμματέα της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Λάρισας

«Σε απάντηση της επιστολής παραίτησης των 5 υποψηφίων για τις εκλογές ανάδειξης της επταμελούς Συντονιστικής Γραμματείας της Δ.Ο. Φαρσάλων του Κινήματος Αλλαγής σας ενημερώνω για τα εξής:

1ον . Όλες οι υποψηφιότητες (9 στο σύνολο) για τις ανωτέρω εκλογές, υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα και συγκεκριμένα οι έξι(6), μεταξύ των οποίων και οι 5 παραιτηθέντες στις 19.06.2018 και ώρα 21:48 μμ και οι υπόλοιπες τρεις(3) στις 20.06.2018 και ώρα 20:28 μμ, με καταληκτική προθεσμία, τις 22:00 μμ της 20.06.2018.

Τα ηλεκτρονικά στοιχεία καταγραφής των υποψηφιοτήτων υπάρχουν, είναι αναμφισβήτητα και είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερομένου ανά πάσα στιγμή.

2ον . Είναι προφανές ότι τα περί μεθόδευσης υποψηφιοτήτων αφορούν μάλλον στους παραιτηθέντες γιατί καθώς φαίνεται τους χάλασε τα σχέδια, ώστε επί της ουσίας να μη γίνουν εκλογές και η επταμελής Συντονιστική Γραμματεία να αποτελείται αποκλειστικά από τους ίδιους.

Άλλωστε η παραίτηση και των 3 μελών της εφορευτικής επιτροπής (τους οποίους η Κα Παναγιωτοπούλου όρισε και έκανα αποδεκτούς) αυτό ακριβώς υποδηλώνει.

3ον . Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής της επαρχίας Φαρσάλων ότι η εκλογή της Συντονιστικής Γραμματείας θα γίνει κανονικά την Κυριακή, όπως έχει προγραμματιστεί για όλη την Ελλάδα με υποψηφίους που έχουν εκδηλώσει και εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους γι αυτό.

Η ενότητα του Κινήματος θα διαφυλαχθεί με κάθε τρόπο ενάντια στις διχαστικές πρακτικές ορισμένων.

4ον . Όσον αφορά τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό μου (διορισμένος Γραμματέας της Ν.Ε. κλπ.) αυτό δείχνει έλλειψη σεβασμού και προσβολή θεσμικών αποφάσεων των ανωτέρω οργάνων του Κινήματος Αλλαγής».

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!

Ο Γραμματέας της Ν.Ε

Κινήματος Αλλαγής

Στέλιος Τσιάκαλος