Τραυματίστηκε σε τροχαίο ο Καλάθης

«Πάγωσαν» στον Παναθηναϊκό στο άκουσμα της είδησης του τραυματισμού του Νικ Καλάθη, σε τροχαίο που είχε το βράδυ της Κυριακής στην Κηφισιά.

Το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένας ηλικιωμένος οδηγός παραβίασε ένα «STOP», χτυπώντας το αυτοκίνητο του γκαρντ του Παναθηναϊκού – στο οποίο επέβαινε η γυναίκα του και το παιδί του – με μεγάλη ταχύτητα.

Ο Νικ Καλάθης τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι, χωρίς πάντως ο τραυματισμός του να εμπνέει ανησυχία, ενώ η γυναίκα του και το παιδί του είναι μία χαρά.

Δεν ισχύει πάντως το ίδιο για το όχημα του διεθνή γκαρντ, το οποίο υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Όπως γίνεται αντιληπτό, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός το σοκ για την οικογένεια του Καλάθη είναι μεγάλο

Την δεδομένη στιγμή δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον αυριανό (29/5) εκτός έδρας των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ (18:30), ωστόσο προφανώς αυτό είναι το τελευταίο που απασχολεί τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον διεθνή γκαρντ, αφού το βασικό είναι πως όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι καλά στην υγεία τους.

Πηγή: ant1news.gr