Διαδικασία Εγγραφής Νέων Μελών ΓΣΦ – Απονομή της 1ης Κάρτας στον κ. Elliott Renzes

Όλοι οι σύλλογοι πρέπει να βασίζονται για την πρόοδο και την ανάπτυξή τους στην πλατιά βάση των μελών τους. Από τη Γενική Συνέλευση των μελών προκύπτει το Διοικητικό Συμβούλιο. Επομένως τα μέλη του εκλέγουν και ελέγχουν τη διοίκηση. Όσο περισσότερα είναι, τόσο το καλύτερο για τον σύλλογο. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο το ΔΣ του ΓΣΦ αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη διαδικασία εγγραφής νέων μελών δίνοντας την ευκαιρία της συμμετοχής σε όλους. Με ετήσια συμβολική συνδρομή μόλις 10 ευρώ μπορεί ο κάθε φίλος του ΓΣΦ να γίνει μέλος. Εξασφαλίζοντας έτσι το μέλλον του αγαπημένου μας συλλόγου.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν όλοι μέλη. Τώρα που η ανδρική ομάδα μπάσκετ διαπρέπει στα σαλόνια της Β΄ Εθνικής κατηγορίας και γίνεται παράδειγμα αγωνιστικής και οικονομικής αξιοπιστίας σε πανελλήνιο επίπεδο. Τώρα που οι ακαδημίες του συλλόγου σφύζουν από ζωντάνια δημιουργώντας τους αυριανούς αθλητές. Τώρα που το τμήμα σκάκι γνωρίζει εντυπωσιακή ανάπτυξη στην πόλη μας. Είναι η στιγμή να δημιουργήσουμε τις βάσεις ώστε ο Γυμναστικός Σύλλογος Φαρσάλων να συνεχίσει να μεγαλουργεί και να χτίζει ισχυρούς χαρακτήρες στη νεολαία της πόλης μας.

Ο στόχος της Διοίκησης είναι να γίνει τουλάχιστον ένας γονέας από κάθε αθλητή – σκακιστή μέλος, αλλά και όλοι οι φίλοι και παλιοί αθλητές να συσπειρωθούν στην ομάδα της καρδιάς τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάρτα μέλους θα χρησιμοποιείται και ως εκπτωτική σε πολλά καταστήματα (που θα ανακοινωθούν σύντομα) της πόλης.


Επίσης ο Γυμναστικός Σύλλογος αποφάσισε να απονείμει τιμητικά την ΠΡΩΤΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ στον κ. Elliott Renzes, έναν πολυταξιδεμένο σκακιστή, Έλληνα της διασποράς που ζει στην Αυστραλία κι ενδιαφέρεται διαρκώς και ανιδιοτελώς για την πρόοδο και την ανάπτυξη του ΓΣΦ και έχει αποδείξει εμπράκτως τη στήριξή του με χορηγία.

Γ. Σ. ΦΑΡΣΑΛΩΝ

από το μακρινό 1980 στο μέλλον

Ο Λ Ο Ι Μ Α Ζ Ι – Ο Λ Ο Ι Μ Ε Λ Η