Οριακή πρωτιά για Γιαννακόπουλο στο Επιμελητήριο Λάρισας

Σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα, περίπου στις 3 τα ξημερώματα  με πολύ μικρή διαφορά μόλις 21 ψήφων ο Σωτήρης Γιαννακόπουλος επικράτησε έναντι του Δημήτρη Αδάμ.

Μάλιστα λίγο νωρίτερα  τα μεσάνυχτα στην καταμέτρηση του τρίτου τμήματος της μεταποίησης, η διαφορά των δυο πρώτων υποψηφίων ήταν 40 ψήφους.

Αναλυτικά

Ο Σωτήρης Γιαννακόπουλος (Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση) – (12 έδρες), έκοψε το νήμα πρώτος οριακά κατακτώντας την «φορά» που πήρε από την επαρχίες και ιδιαίτερα από τα Φάρσαλα, όπου σημείωσε υψηλά ποσοστά και αναδείχθηκε πλειοψηφών σύμβουλος.

Ο Δημήτρης Αδάμ (Νέα Επιμελητηριακή Δράση)- (11 έδρες), ενώ βρέθηκε πίσω στις επαρχίες, κατάφερε να μικρύνει την ψαλίδα στην Λάρισα, όπου πήγε καλύτερα και έφτασε πολύ κοντά τερματίζοντας δεύτερος, βγάζοντας 11 έδρες

Ο Δημήτρης Παπαλέξης – (ΕΝ.ΑΝ.ΕΚΚΙΝΗΣΗ (ΕΠιχειρηματική ΑΝανανεωτική ΕΚΚΙΝΗΣΗ) – (4 έδρες), κατάφερε να τετρματισει τρίτος λαμβάνοντας 4 έδρες.

Ο Βασίλης Ζάρκος, (Νέο Επιμελητήριο) – (3 έδρες) τερμάτισε τέταρτος λαμβάνοντας 3 έδρες.

Ο Περ. Καζαντζίδης – (Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπειρωση): κέρδισε 1 έδρα για το νέο σχήμα, έπειτα από το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα.