Σε εξέλιξη οι εκλογές για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς στα Φάρσαλα

Χωρίς ιδιαίτερο θέμα ξεκίνησε στις 8 η ψηφοφορία για την εκλογή ηγέτη της Κεντροαριστεράς, στην οποία υπάρχει σημαντική συμμετοχή πολιτών σε όλη την χώρα.

Η κρίσιμη μέρα για την Κεντροαριστερά έφτασε και Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης, Γιάννης Ραγκούσης, Απόστολος Πόντας, Κωνσταντίνος Γάτσιος και Δημήτρης Τζιώτης, «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» για την ηγεσία.

Είναι ενδεικτικό ότι ως τις 12:50 είχαν ψηφίσει 75.000 πολίτες με την τάση να δείχνει ότι είναι εφικτό ο συνολικός αριθμός των ψηφοφόρων να φθάσει τις 150.000.

Στο εκλογικό κέντρο στα Φάρσαλα (12:50), είχαν ψηφίσει 150 πολίτες, εκεί όπου το επισκέφθηκαν ο βουλευτής Λάρισας κ. Μπαργιώτας, ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Καραχάλιος, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας κ. Τύμπας, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ και γραμματέας της τοπικής του ΠΑΣΟΚ στα Φάρσαλα κ. Παναγιωτοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Πουλαράκης και Ταστεμίρογλου, ο πολιτευτής κ. Θεοδωρόπουλος και αρκετοί πολίτες από τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 20:00. Στην περιοχή της Αθήνας και τους όμορους Δήμους θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 21:00, λόγω του Μαραθωνίου που διεξάγεται σήμερα. Το ίδιο θα ισχύσει και σε όποιες άλλες περιοχές κριθεί απαραίτητο.