Εκδήλωση του ΟΠΑΚΠΑ για την ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Ο Οργανισμός Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων, (Ο.Π.Α.Κ.ΠΑ.Δ..Φ) στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας διοργάνωσε Μουσική Εκδήλωση (Παραδοσιακά – Λαϊκά τραγούδια), στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ στο πάρκο του πολιτιστικού κέντρου την προηγούμενη Κυριακή 1η Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κωνσταντίνος Δερλός, ο πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Βασίλης Κυριαζής και ο πρώην πρόεδρος κ. Νίκος Αδαμαντίδης.

 \


Ο κ. Δερλός έδωσε ευχές για την ημέρα και αναφέρθηκε στον προγραμματισμό που έχει κάνει ο Οργανισμός για την στελέχωση του ΚΑΠΗ με το απαραίτητο επιστημονικό προσωπικό.

Ο κ. Κυριαζής ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στα προβλήματα που αφορούν την 3η ηλικία και έκανε μία ιστορική αναδρομή στην ημέρα.
Ο κ. Αδαμαντίδης με την σειρά του έδωσε ευχές για την ημέρα έκανε αναφορά στα προβλήματα και τόνισε πως μέσα από την ενότητα και την συλλογικότητα μπορούν να βρεθούν λύσεις.

Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του ΚΑΠΗ που υπό την διεύθυνση του μαέστρου της Γιώργου Αργυρού παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Στη συνέχεια η μουσική ορχήστρα του κ. Γούσια κράτησε συντροφιά τους παρευρισκομένους οι οποίοι χόρεψαν και διασκέδασαν, ενώ προσφέρθηκαν εδέσματα και κρασί. Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης την επιμελήθηκε dj ο Κωνσταντίνος Στατήρης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ. Ν. Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Κων/νος Δερλός ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ κ. Απ. Κυριαζής , η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κική Παναγιωτοπούλου, η επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μαρία Ίφου , ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Χ. Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Κων/νος Τύμπας εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.