Έκθεση Μαθητικών Έργων από μαθητές του ΕΠΑΛ Φαρσάλων στην πλατεία Λαού.

Το Επαγγελματικό Λύκειο Φαρσάλων, προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας να επισκεφθούν την Έκθεση Μαθητικών Έργων που θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 2 Μαϊου 2017, ώρα 10:00 έως 13:30, στην πλατεία Λαού.

Στην Έκθεση οι ίδιοι οι μαθητές θα παρουσιάσουν έργα που έχουν υλοποιήσει στα πλαίσια των εργαστηριακών ασκήσεων, εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαγωνισμών ενώ οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν από εκπαιδευτικούς του σχολείου για την δομή της επαγγελματικής εκπαίδευσης, τα πλεονεκτήματα της επιλογής σπουδών στο Επαγγελματικό Λύκειο αλλά και το Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας που ξεκίνησε από την φετινή χρονιά την λειτουργία του.

Καλούνται επίσης οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί των Γυμνασίων και Γενικών Λυκείων της πόλης μας ει δυνατόν να μας επισκεφθούν μαζί τους μαθητές τους.

Η Επαγγελματική Εκπαίδευση είναι ένας σημαντικός πυλώνας του εκπαιδευτικού μας συστήματος και η λειτουργία Επαγγελματικού Λυκείου στην πόλη μας, δίνει κάθε χρόνο επαγγελματική προοπτική σε μία σημαντική μερίδα μαθητών της περιοχής μας, όπως για παράδειγμα με την Μαθητεία – Μεταλυκειακό Έτος και την απευθείας πρόσβαση που προσφέρει στην αγορά εργασίας μόνο στους αποφοίτους των Επαγγελματικών Λυκείων. Είναι προς όφελος της τοπικής κοινωνίας να στηρίξει την Επαγγελματική Εκπαίδευση και τους μαθητές που την επιλέγουν και που θα αποτελέσουν τους αυριανούς επαγγελματίες της πόλης μας.

Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Φαρσάλων.

18159487_10212154263476971_858264603_o