Ο Δημήτρης Μπάσης τραγούδησε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο στα Φάρσαλα (φωτο + βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε χθες (18/12) το δεύτερο σκέλος των διήμερων εκδηλώσεων στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Φαρσάλων. Το δέντρο της αλληλεγγύης που άναψε την Παρασκευή με την συναυλία του Δημήτρη Χατζηπλή, ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την Ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου σε συνεργασία και τον Δημήτρη Μπάση.

Η Ορχήστρα Νέων Δίου, αποτελούμενη από 40 μουσικούς, με σολίστ το Δημήτρη Μπάση, πλαισιωμένο από τους ερμηνευτές Φιλιώ Σέρβου και Νίκο Μπίνο, με μαέστρο το Νίκο Πατρή, ερμήνευσε συνθέσεις μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, ενώ έκλεισε το πρόγραμμά της με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που ο δήμος Φαρσάλων προσκαλεί σε μεγάλες του εκδηλώσεις την Ορχήστρα Νέων Δίου. Την πρώτη πριν δύο χρόνια με σολίστ τη Γιώτα Νέγκα, τη δεύτερη το περασμένο καλοκαίρι με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τώρα με το Δημήτρη Μπάση.

Παρακολουθήστε ένα μικρό απόσπασμα από την συναυλία

ΜΠΑΣΗΣ-3964

ΜΠΑΣΗΣ-3936

ΜΠΑΣΗΣ-4011

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν αρκετά μεγάλη προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας.

ΜΠΑΣΗΣ-4035

Η υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κα. Δέσποινα Συροπούλου τόνισε για ακόμη μια φορά στην χρησιμότητα και αναφέρθηκε στην κοινωνική του δράση, καθώς κάθε μήνα προσφέρει απλόχερα την βοήθεια του σε 149 οικογένειες, που ανταποκρίνονται σε 544 άτομα διαφόρων ηλικιών. Ευχαρίστησε για ακόμη μια φορά τις εθελόντριες οι οποίες βοηθούν τρεις φορές την βδομάδα για όλες τις εβδομάδες του χρόνου μαζί με την κοινωνιολόγο κα. Λιάπη δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό ανταποκρινόμενες στις καθημερινές απαιτήσεις των ευπαθών ομάδων. Τέλος ευχαρίστησε τον Δημήτρη Μπάση και την Ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου για την στήριξη στην σημερινή εκδήλωση.

ΜΠΑΣΗΣ-3942

ΜΠΑΣΗΣ-3939

ΜΠΑΣΗΣ-3940

ΜΠΑΣΗΣ-3941

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, ανοίγοντας και τις διπλανές αίθουσες του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων.

ΜΠΑΣΗΣ-3930

ΜΠΑΣΗΣ-3926

ΜΠΑΣΗΣ-3931

Ο Δήμαρχος κ. Καραχάλιος ευχαρίστησε με την σειρά του τις εθελόντριες και την υπεύθυνη του κοινωνικού Παντοπωλείου, το ανθώπινο δυναμικό του Δήμου Φαρσάλων την Ορχήστρα Νέων Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου όπως επίσης και Δημήτρη Χατζηπλή και Δημήτρη Μπάση για τις αφιλοκερδής συναυλίες στήριξης.

ΜΠΑΣΗΣ-3924

ΜΠΑΣΗΣ-3910

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ευαγγέλου και ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Καλαϊτζης. Την εκδήλωση παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και επισήμων.

ΜΠΑΣΗΣ-4032