Να παραδώσει την έδρα του δημοτικού συμβούλου ζητά από τον Αρσενόπουλο η Ίφου

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση την ανεξαρτητοποίησής του από τη Δ.ΑΝ ήρθε η απάντηση από την επικεφαλή της «Δημοτικής Αναγέννησης» στα Φάρσαλα κ. Μαρία Ίφου με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης κ. Γιώργου Αρσενόπουλου.

Επιστολή Ίφου

Αιχμές για «ετεροχρονισμένη επίκληση διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων» αφήνει η επικεφαλής της «Δημοτικής Αναγέννησης» στα Φάρσαλα κ. Μαρία Ίφου με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης κ. Γιώργου Αρσενόπουλου.

Παράλληλα, η πρώην δήμαρχος Φαρσάλων σημειώνει στη δήλωσή της πως «θεωρείται αυτονόητο πως πρέπει να παραδώσει την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξής μας για λόγους πολιτικής ηθικής».

Αναλυτικά η δήλωσή της: «Η «Δημοτική Αναγέννηση» (Δ.ΑΝ), από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα είναι μία Ανεξάρτητη Πολυσυλλεκτική Παράταξη, όπου τα κριτήρια υποψηφίων εκ μέρους μου ΔΕΝ είναι η κομματική τους ταυτότητα, αλλά έχουν να κάνουν με την προσωπικότητα του καθενός και την θέση που κατέχουν στην μικρή μας κοινωνία.

Και αυτό επειδή πιστεύω ακράδαντα ότι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση η κοινή προσπάθεια πρέπει να εστιάζεται στην πρόοδο και το καλό του Τόπου μας, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, ταξικούς εχθρούς και διαχωριστικές γραμμές.

Ο κ. Αρσενόπουλος γνωρίζει τις αρχές που μας διέπουν αφού υπήρξε μέλος της Δ.ΑΝ. από το 2006 μέχρι και σήμερα.

Αν και κάπως ετεροχρονισμένα επικαλείται τις διαφορετικές πολίτικές αντιλήψεις που επικρατούν εν τούτοις θα σεβαστώ την απόφαση της παραίτησής του μετά από 10 ολόκληρα χρόνια αγαστής συνεργασίας.

Καθώς όμως εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος μέσα από τον συνδυασμό της Δημοτικής Αναγέννησης, θεωρείται αυτονόητο πως πρέπει να παραδώσει την έδρα στον πρώτο επιλαχόντα της παράταξής μας για λόγους πολιτικής ηθικής.»

Πατήστε εδώ για να δείτε την επιστολή Αρσενόπουλου