Ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη της Μ. Ίφου στα Φάρσαλα o Αρσενόπουλος

Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο δημοτικός σύμβουλος Φαρσάλων της Δημοτικής Αναγέννησης (επικεφαλής η κ. Μαρία Ιφου) κ. Γιώργος Αρσενόπουλος, μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων, ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του από τη Δ.ΑΝ, αναφέροντας ότι προέβη στην πράξη αυτή «λόγω των διαφορετικών πολιτικών αντιλήψεων που επικρατούν και με το πώς αυτές εκφράζοντας από την επικεφαλής του συνδυασμού, τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή».

Ακόμη αναφέρει ότι στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων «θα καταθέσει επίσημα στην απαραίτητη δήλωση ανεξαρτητοποίησης όπως ορίζει ο σχετικός νόμος». Ο κ. Γιώργος Αρσενόπουλος ο οποίος διετέλεσε αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Μαρίας Ιφου και στο παρελθόν ήταν μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να παραιτηθεί και από μέλος των επιτροπών διαφόρων οργανισμών του Δήμου Φαρσάλων.

Αναλυτικά η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του κ. Γιώργου Αρσενόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Υστερα από ώριμη σκέψη και σοβαρό προβληματισμό, αλλά και με ήσυχη τν συνείδησή μου, καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα προσπάθησα διακριτικά να αποφύγω τα χειρότερα, γνωστοποιώ με την παρούσα επιστολή την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη Δ.ΑΝ.

Οι λόγοι δεν είναι προσωπικοί, αλλά έχουν να κάνουν με τις διαφορετικές πολιτικές αντιλήψεις που επικρατούν και με το πώς αυτές εκφράζονται από την επικεφαλής του συνδυασμού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το κενό ανάμεσά μας να έχει γίνει αγεφύρωτο. Για μένα προσωπικά είναι πλέον πολιτική στάση αρχής να μην συμμετέχω ως μέλος στην παράταξη της Δ.ΑΝ.

Η επιλογή της ανεξαρτητοποίησής μου αποτελεί πια το μόνο μέσο για να συνεχίσω να τιμώ με τις αξίες και τις αρχές που με διέπουν, τους πολίτες που με εξέλεξαν. Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα καταθέσω και επίσημα την απαραίτητη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου, όπως ορίζει ο σχετικός νόμος».

Πατήστε εδώ για να δείτε την επιστολή απάντηση της Ίφου

Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία / Αχιλλέας Μπακαλέξης