Συγκλόνισε ο Νίκος Κυζερίδης στο Κλεάνθης Βικελίδης

Με δάκρυα στα μάτια, ο Νίκος Κυζερίδης ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε στο Κλεάνθης Βικελίδης για τον φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που δίνει τη μάχη με την επάρατη νόσο, αγωνίστηκε και μάλιστα πέτυχε και γκολ στο παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΛ.

«Ενα ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο για όλους εσάς, που μπορώ να εκφράσω αυτή τη στιγμή. Θα σας πω κάτι, που το μοιράστηκα με την γυναίκα μου, χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Μετά από μία τέτοια καριέρα και μία οικογένεια όπως ο Αρης, δεν ζητάω τίποτε άλλο από τον Θεό. Τουλάχιστον άμα φύγω από αυτή τη ζωή, θα φύγω με την δική σας αγάπη».

ΑΕΛ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΥΖΕΡΙΔΗΣ 3

Μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Ντίνος Κούης, Νίκος Αναστόπουλος και Άγγελος Χαριστέας έδωσαν το παρών στο φιλικό παιχνίδι.

«Χαίρομαι πραγματικά, που έστω και ένα τέτοιο γεγονός, μας ένωσε όλους τους παλιούς παίκτες του ΑΡΗ και βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για έναν πολύ ιερό σκοπό. Οταν ένας συνάνθρωπος μας όπως ο Νίκος Κυζερίδης, χρειάστηκε την βοήθεια και την συμπαράσταση μας, χαίρομαι που είμαστε εδώ για να τον τιμήσουμε και να τον βοηθήσουμε» δήλωσε ο Άγγελος Χαριστέας.

ΑΕΛ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ ΚΥΖΕΡΙΔΗΣ 2

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/