Σε ανακοίνωση της επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρσάλων, Κυριακής Π. Παναγιωτοπούλου, επισημαίνονται τα εξής:
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
«Τα Φάρσαλα, μια ιστορική κωμόπολη με δυναμική και προοπτικές, οδηγούνται μεθοδικά σε υποβάθμιση, εξαιτίας της αδράνειας και της έλλειψης διεκδίκησης της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Η καθημερινότητα των πολιτών επιδεινώνεται διαρκώς, με χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Τα παραπάνω είναι μόνο λίγα από τα προβλήματα που ταλαιπωρούν τους δημότες. Η συνεχιζόμενη αδιαφορία της δημοτικής αρχής οδηγεί τα Φάρσαλα δεκαετίες πίσω, στερώντας από τον τόπο μας την ανάπτυξη και την προοπτική που αξίζει.
Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις και παρεμβάσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι απαντήσεις που λαμβάνουμε είναι πάντα οι ίδιες: γενικόλογες, χωρίς σχέδιο, χωρίς χρονοδιάγραμμα και χωρίς ουσιαστική διεκδίκηση.
Η Δημοτική Αρχή επιλέγει συστηματικά να δηλώνει άμοιρη ευθυνών, μεταθέτοντας το πρόβλημα αλλού, αντί να αναλάβει τον ρόλο που της αναλογεί.
Τα Φάρσαλα δεν αξίζουν να μετατραπούν σε ένα υποβαθμισμένο, δυσπρόσιτο , ερημοποιημένο και γηρασμένο χωριό.
Αξίζουν στους ανθρώπους μας υποδομές, συγκοινωνία, υπηρεσίες και προοπτική.
Ως αξιωματική αντιπολίτευση, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα και να διεκδικούμε λύσεις για έναν Δήμο που δεν θα συμβιβάζεται με την υποβάθμιση.
Είναι χρέος και ευθύνη μας».

