Στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας βρέθηκαν σήμερα οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας, τα τρακτέρ των οποίων βανδαλίστηκαν από αγνώστους την περασμένη εβδομάδα. Ενέργεια που συνδέεται με τη συμμετοχή των δύο στη συνάντηση την περασμένη Τρίτη, αντιπροσωπείας αγροτών με τον πρωθυπουργό.
Οι δράστες έγραψαν με μπλε και κόκκινη μπογιά τη λέξη «προδότης» ενώ έσκασαν και τα λάστιχα των τρακτέρ.
Σε δηλώσεις τους έξω από τα δικαστήρια οι αγρότες τόνισαν πως θα καταθέσουν μήνυση ζητώντας το υλικό της κάμερας ασφαλείας από την «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για να διαπιστωθεί ποιος ή ποιοι ήταν οι δράστες.
Επιπρόσθετα, άφησαν αιχμές κατά του μέλους της συντονιστικής του μπλόκου της Νίκαιας και αντιπροέδρου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Σωκράτη Αλειφτήρα, τονίζοντας πως την Παρασκευή αρνήθηκε να πάνε μαζί στον Εισαγγελέα, «λέγοντας ότι εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι, που εμείς είμαστε οι άμεσοι εμπλεκόμενοι που μας βανδαλίσαμε τα τρακτέρ μας».
Τέλος, χαρακτήρισαν τους δράστες ως «ανθρώπους με πολύ μικρό και στενό μυαλό».
Πηγή: onlarissa.gr


