Ο ΑΟ Ναρθακίου επέστρεψε στα τρίποντα, πήρε σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα καθώς επικράτησε με σκορ 2-3 του Αστέρα Μελισσοχωρίου και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι το συγκρότημα του Χρήστου Ανδρεοπούλου έφτασε στους 7 βαθμούς και μαζί με Πανιώνιο και Θύελλα Ελάτειας βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μόλις στο 1′ του αγώνα καταλογίστηκε πέναλτι κατά του ΑΟΝ σε μια φάση στην οποία οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν καθώς θεωρούν πως ο Άντζελο Φούσα πρώτα έδιωξε την μπάλα και μετά υπήρξε επαφή με τομ αντίπαλο του. Ο Μαργαρίτης όμως έβαλε…στοπ και κράτησε το μηδέν.
Στο 9′ ο Παπακωνσταντίνου ανατράπηκε λίγο έξω από την περιοχή σε μια φάση στην οποία ο ΑΟ Ναρθακίου διαμαρτυρήθηκε καθώς η ανατροπή έγινε από τελευταίο παίκτη και δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα αλλά με κίτρινη.
Στο 26′ ο Σερεφιάδης εκμεταλλεύτηκε την λάθος συννενόηση των παικτών του ΑΟ Ναρθακίου στον χώρο της άμυνας πάτησε περιοχή και πέτυχε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου με κοντινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την άμεση ισοφάριση.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Δημητρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Παπακωνσταντίνου με δυνατή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ολική ανατροπή και το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Μάλιστα οι παίκτες του Χρήστου Ανδρεοπούλου έχασαν αρκετές μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Αρχικά ο Κυριαζόπουλος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Ενώ λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους ο Παπακωνσταντίνου βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον σταμάτησε.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι πίεσαν και έχασαν ακόμη δύο καλές στιγμές. Ο Άντζελο Φούσα στο 55′ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαργαριτόπουλου. Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Παπακωνσταντίνου πάτησε περιοχή όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 82′ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Γδούπας. Στο 84′ ο Μαργαριτόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Χουσενάϊ με κεφαλιά πέτυχε το 1-3. Το τελικό 2-3 σημείωσε ο Ρεντούλης στο 90+3′.
Η Σύνθεση
ΑΟ Ναρθακίου (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Μαργαρίτης (88′ Σουλιώτης), Δημητρόπουλος (82′ λ.τ. Φούσα Αμαντέο), Χουσενάϊ, Φούσα Άντζελο, Αρσενόπουλος, Μαργαριτόπουλος, Κουκουθάκης, Κυριαζόπουλος, Ρούσσας (65′ Παντούδης), Παπακωνσταντίνου (82′ Καφέτζης), Πλίτσης.

