Στο χωριό Κοιλάδα για τη Γέννηση της Θεοτόκου ο Χρήστος Καπετάνος– «Έγινε μια αρχή με τα μέτρα στήριξης για τα χωριά μας»

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Καπετάνος, παρευρέθηκε σήμερα στη Θεία Λειτουργία για τη μεγάλη εορτή της Γεννήσεως της Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Κοιλάδα Λάρισας, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερωνύμου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, συναντήθηκε και συνομίλησε με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας κ. Κώστα Κερμελίδη, τον πρώην πρόεδρο κ. Παναγιώτη Νατσίδη, τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ραχούλας κ. Τάσο Γώγουλο, καθώς και με τους ιερείς και κατοίκους του χωριού. Στην πλατεία της Κοιλάδας, σε φιλικό κλίμα, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Καπετάνος είχε επίσης στην εκκλησία μια σύντομη και εγκάρδια συνομιλία με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο.

Ο Βουλευτής της ΝΔ, στον καφέ που ακολούθησε, αναφέρθηκε στα σημαντικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ, τα οποία στηρίζουν έμπρακτα τους ανθρώπους της υπαίθρου:

• Κατάργηση του ΕΝΦΙΑ σε εκατοντάδες χωριά του Νομού Λάρισας.
• Μείωση κατά 50% των φορολογικών συντελεστών για όλες τις επιχειρήσεις που εδρεύουν σε οικισμούς έως 1.500 κατοίκους.
• Επιπλέον φορολογικές ελαφρύνσεις που ενισχύουν την τοπική οικονομία και δίνουν νέα πνοή στα χωριά μας.