Το Anilio Park Festival επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο μαγευτικό τοπίο της Πίνδου, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου – Anilio Park.
Από χθες 8 έως και αύριο (10/8), το βουνό μεταμορφώνεται ξανά σε ένα φεστιβαλικό hotspot, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, εντυπωσιακές live εμφανίσεις, και παράλληλες δράσεις για όλα τα γούστα.
Πεζοπορία στις καταπράσινες διαδρομές, mountain bike & enduro στις πλαγιές, αναρρίχηση σε τεχνητό τοίχο, beach volley, slackline, zip-line, τοξοβολία, yoga στη φύση, βουτιές στην τεχνητή λίμνη και πολλές ακόμα εμπειρίες γεμίζουν το τριήμερο.
Ο υπεύθυνος του φεστιβάλ, Αποστόλης Τζουμάκας μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» επισήμανε στο Ανήλιο «παντρεύουν» τη μουσική με τη φύση και τις δραστηριότητες και ο καθένας μπορεί να επισκεφθεί την περιοχή, να μείνει με όλες τις παροχές σε σκηνή και να ζήσει την εμπειρία με τις πλούσιες εκδηλώσεις.