Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (16/7/25) στην ανατολική ακτή Αχλαδίου Λάρισας, όταν εντός της θάλασσας, λουόμενοι εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις της μια ηλικιωμένη γυναίκα.
Αμέσως βρέθηκαν δίπλα στην άτυχη γυναίκα και αφού την έφεραν στην ακτή, κάποιοι εξ αυτών προσπάθησαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες κάνοντας ΚΑΡΠΑ.
Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι ήταν αργά για κείνη, καθώς δεν μπόρεσαν να της προσφέρουν βοήθεια ούτε οι διασώστες που έφτασαν με το ασθενοφόρο στο σημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για γνωστή και ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο γιατρό που πριν συνταξιοδοτηθεί είχε ιατρείο στο κέντρο της Λαμίας.
Για το συμβάν ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Στυλίδας, που ανέλαβε την προανάκριση και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Στερεάς Ελλάδας.