ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ: Οι αγωνιστικές μας επιτυχίες δεν σταματάνε!

Την Κυριακή 21 Απριλίου το fitness club «ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ» συμμετείχε στην αγωνιστική ημερίδα Shido boxing που διεξήχθη στο Βόλο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου Πήγασος με 17 αθλητές όπου κατάφεραν να επιστρέψουν με 17 μετάλλια.

Οι αθλητές μας για ακόμη μια φορά έβαλαν τον πήχη ψηλά με την μαχητικότητα,την τακτική και την τεχνική τους καθώς η προπόνηση και η σκληρή δουλειά φάνηκε από την πρώτη στιγμή που πατούσαν τα πόδια τους στο ρινγκ.

Όλοι οι αγώνες έγιναν υπό την καθοδήγηση του σώματος διαιτησίας Shidokan triathlon Hellas,υπό την παρουσία του αρχηγού εκπροσώπου του Shidokan στην Ελλάδα shihan Ληο Κατσούρας 9 Dan, ο οποίος ανέφερε τα καλύτερα για τις επιδόσεις των αθλητών μας και με την παρουσία του αντιδημάρχου Βόλου κ. Γάτο Σπύρο. Επίσης συγχαίρουμε για την άψογη διοργάνωση τον shihan Κατσούρα Δημήτρη 5 Dan και τον ευχαριστούμε για την φιλοξενία.

Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονητές του συλλόγου sensei Αρσενόπουλος Σωτήρης 3 Dan και η senpai Αρσενοπούλου Αγγελίνα 2 Dan, οι οποίοι έμειναν πολύ ευχαριστημένοι όχι μόνο από τα αποτελέσματα αλλά και από την εξέλιξη των αθλητών τους.

Οι αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες ειναι:

1)Αρσενόπουλος Παναγιώτης

2)Γιαχνής Κλεάνθης

3)Γούναρης Δημήτρης

4)Ζαγγανάς Νίκος

5)Μπόσνια Κων/νος

6)Δημητρακόπουλος Παναγιώτης

7)Καρβούνης Βαγγέλης

8)Τσιαμπαλής Ηλίας

9)Βασιλόπουλος Βάιος

10)Νικολόπουλος Βασίλης

11)Παπαδόπουλος Νίκος

12)Αγγελακόπουλος Μάριος

13)Παπαγεωργίου Άγγελος

14)Μπούσδας Κων/νος

15)Τσιούρη Αναστασία

16)Παπαδοπούλου Αμαλία

17)Βασιλοπούλου Βάγια

Οι προπονητές και το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές τους για τις επιδόσεις τους και ευχαριστούν όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειές μας να πάμε το χώρο των πολεμικών τεχνών και των μαχητικών αθλημάτων ένα σκαλί παραπάνω στην περιοχή μας.