Η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλωσορίζει τη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για το Βαμβάκι από την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας καλωσορίζει τη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας για το Βαμβάκι από την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η κίνηση αυτή μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους, καθώς αναδεικνύει τη σημαντικότητα της παραγωγής του προϊόντος στη Θεσσαλία, όπως ακριβώς έχει διατυπωθεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε όλους τους τόνους και έχει ενταχθεί στο σχέδιο ανασυγκρότησης και αγροτικής ανάπτυξης που παρουσιάσαμε από τον περασμένο Νοέμβριο.

Η συμμετοχή στην Ομάδα Εργασίας επιστημόνων και παραγόντων της βαμβακοκαλλιέργειας οι οποίοι ήταν βασικοί ομιλητές στην πρόσφατη διημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη της περιοχής μας, είναι μία ακόμα απόδειξη πως το Υπουργείο κατανοεί τη μεγάλη τεχνογνωσία που έχει κατακτηθεί στη χώρα μας και τον κομβικό ρόλο που κατέχει η παραγωγή βάμβακος στην τοπική οικονομία.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι έτοιμη να συνεργαστεί με την ηγεσία του Υπουργείου για τον εξορθολογισμό και την ανάπτυξη της βαμβακοκαλλιέργειας Θεσσαλία.