Το fitness club «ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ» συμμετείχε σε αγωνιστική ημερίδα kick boxing

Την Κυριακή 7 Απριλίου το fitness club «ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ» συμμετείχε στην αγωνιστική ημερίδα kick boxing που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο βαρέων αθλημάτων στη Λάρισα με 8 αθλητές που κατάφεραν να επιστρέψουν με 9 μετάλλια καθώς η μία εκ των αθλητών κατέκτησε δυο!

Οι αθλητές έδειξαν τεράστια μαχητικότητα, αθλητική παιδεία και χάρισαν στο κοινό θεαματικές μάχες!

Όλοι οι αγώνες έγιναν υπό την καθοδήγηση του σώματος διαιτησίας του Shidokan triathlon Hellas με υπεύθυνη την αρχηγό διαιτησίας του Shidokan στην Ελλάδα shihan Αιστρατή Γεωργία 6 Dan και το σώμα διαιτητών που απαρτιζόταν απο τον shihan Βογιατζή Αντώνιο, τον senpai Κερασιώτης Αθανάσιο και τον senpai Σίσκο Νικόλαο, ενώ οι Μονομάχοι ευχαριστού το @official__stoiksgym για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση!

Όλοι οι αγώνες έγιναν υπό την παρουσία του αρχηγού και εκπροσώπου του Shidokan triathlon Hellas shihan Κατσούρα Λήο 9 Dan, ο οποίος έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των αθλητών του fitness club «ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ»!

Την ομάδα μας συνόδευσαν οι προπονητές sensei Αρσενόπουλος Σωτήρης 3 Dan, senpai Αρσενοπούλου Αγγελίνα 2 Dan καθώς και ο αθλητής Γιαχνής Κλεάνθης ως βοηθός προπονητών!

Οι Μονομάχοι που συμμετείχαν στους αγώνες ειναι:

Τσιούρη Αναστασία
Παπαδόπουλος Νίκος
Νικολόπουλος Βασίλης
Βασιλόπουλος Βάιος
Παπαγεωργίου Άγγελος
Κυρίτσης Χρήστος
Μπούσδας Κων/νος
Καρβούνης Βασίλης

Οι προπονητές και το Δ.Σ του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές για τις επιδόσεις τους καθώς απέδειξαν για άλλη μία φορά πως η σκληρή δουλειά κι η πειθαρχία φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα!