Οι «Μονομάχοι» σε σεμινάριο αγωνιστικού KARATE στην Αγριά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24/3/2024 το σεμινάριο αγωνιστικού KARATE στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Αγριάς με διοργανωτές τον δάσκαλο Κατσούρα Λήο,τον δάσκαλο Στεφάνου Ιωάννη και εισηγητή του σεμιναρίου τον δάσκαλο Άρη Κραβαρίτη με τεράστια εμπειρία ως αθλητής και ως προπονητής στην εθνική ομάδα καθώς και σε πρωταθλητές παγκόσμιου κι ευρωπαϊκού επιπέδου!

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκε και η νέα τεχνοτροπία της ΕΛΟΚ η πλήρης σωματική επαφή (knockdown) και κανονισμοί διαιτησίας!

Στο σεμινάριο λάβανε μέρος οι αθλητές: Ζαγγανάς Νίκος, Παπαδόπουλος Νίκος, Τσαπραίλης Βαγγέλης, Κυρίτσης Χρήστος, Τσιούρη Αναστασία, Βαλαβάνη Αθανασία, Μαργαριτόπουλος Δημήτρης, Πάτσης Γιώργος, Παπαϊωάννου Φωτεινη, Τραντου Γρηγορία.

Οι προπονητές Αρσενόπουλος Σωτήρης και Αρσενοπούλου Αγγελίνα, συγχαίρουν τους αθλητές τους για την συμμετοχη τους στο σεμινάριο κι ευχαριστούν τους γονείς των αθλητών για την στηριξη και την εμπιστοσύνη. Ένα σεμινάριο σαν αυτό που διεξήχθη είναι χρήσιμο κι εποικοδομητικό και είναι καλό να συμμετέχουν όλοι οι αθλητές!