Με πλήθος κόσμου η κοπή της βασιλόπιτας της Παράταξης «ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ»

Την κοπή της βασιλόπιτας πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «ΜΕ ΟΡΑΜΑ, ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ», την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2023 στο οικογενειακό κέντρο ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ, μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από μέλη της παράταξης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο πρώην Δήμαρχος Φαρσάλων, Άρης Καραχάλιος, ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Ν.Ε Λάρισας του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρης Γκουντόπουλος, το μέλος της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Αρσενόπουλος και πλήθος υποψηφίων του συνδυασμού.

Η κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και προκοπή τόσο στους ίδιους αλλά και στις οικογένειες τους.



Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δημοτικές εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου και ευχαρίστησε τόσο τους παλιούς συναδέλφους με τους οποίους και στο παρελθόν από κοινού έδωσαν εκλογικούς και κοινωνικούς αγώνες, όσο και ιδιαιτέρως τους νέους ανθρώπους, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν το πρόσωπο της και έδωσαν συνέχεια στην προοδευτική παράταξη του Δήμου Φαρσάλων, μέσα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον τόπο. Τους διαβεβαίωσε δε ότι η παράταξη θα αγωνιστεί από τη θέση της μείζονος αντιπολίτευσης για το καλό του τόπου και ότι θα επιμείνει στη λειτουργία των θεσμών με όρους απόλυτης νομιμότητας.


Αναφερόμενη η κυρία Παναγιωτοπούλου στην πολιτική της δημοτικής αρχής του νυν Δημάρχου ανέδειξε τις αδυναμίες της και πιο ειδικά επεσήμανε την πελατειακή πολιτική που τα τελευταία χρόνια ο Δήμος βιώνει. Μια πολιτική εξαπάτησης των πάντων, μη είσπραξης οφειλών του δήμου, απραξίας και ανικανότητας.


Στον δικό του χαιρετισμό, ο πρώην Δήμαρχος, Άρης Καραχάλιος ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους Καλή Χρονιά και τόνισε ότι η παράταξη είναι η συνέχεια της προοδευτικής παράταξης που άλλαξε την εικόνα του τόπου. Μια παράταξη που συνεχίζει τον δρόμο που άνοιξαν στα Φάρσαλα οι παρατάξεις των αείμνηστων Δημάρχων, Κωνσταντίνου Μπούτη, Λάκη Βαρακλιώτη, Αχιλλέα Γκουντόπουλου, καθώς και της δικής του.

Η βραδιά έκλεισε όμορφα με την υπόσχεση ότι οι επόμενες συναντήσεις της δημοτικής παράταξης θα έχουν πλέον θεσμικό χαρακτήρα.