Εκδήλωση αφιερωμένη στην Γυναίκα από το Σύλλογο Γυναικών Μελίνα

Μια ξεχωριστή γιορτή κάλεσμα αφιερωμένη στη Γυναίκα, Που αγωνίζεται, Που προσφέρει, Που ελπίζει, Που πονά πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών «Μελίνα» επ αφορμή της Γιορτής της Γυναίκας.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βάνα Χαροκόπου η οποία εξήρε τον πολλαπλό ρόλο της Γυναίκας στην κοινωνία.

Στην συνέχεια τα μέλη του Συλλόγου κ.κ. Σούλα Δρόσου, Μαρία Μητσοπούλου, Βάνα Νικολάου, Εύη Παπαδοπούλου, Μαρία Μπουρότσικα καθώς και η κ. Γκέλλυ Ζάμπαλου στο πιάνο, προυσίασαν μια θεατρική δράση, με επιλογή κειμένων απο πραγματικές μαρτυρίες κακοποιμένων Γυναικών σε σκηνοθεσία κ.Άκυ Μητσούλη. Στη συνέχεια ακολούθησε χορός απο το χορευτικό του συλλόγου.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή, Χρυσούλα Φούφα, Θανάσης Γεροβασίλης και η δημοτική σύμβουλος κ. Βαίτσα Αρσενοπούλου καθώς και οι σύλλογοι Ιεραποστολή Φαρσάλων, σύλλογοι Γυναικών Βαμβακούς, Αχιλλείου, και Πολυνερίου, πολιτιστικοί σύλλογοι, Αγίου Γεωργίου, Ηπειρωτών, Τζουμέρκα Χαλικίου, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Μελισσοκομικός Σύλλογος.
Να ευχαριστήσουμε θερμά και τον Σύλλογο Γυναικών Πυργετού.
Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου στο Κτήμα Αίγλη και πλαισιώθηκε με την ορχήστρα του Γιάννη Ζιάκου και του DJ  κ.Κ. Στατήρη.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ.του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους επαγγελματίες του τόπου μας, για τα δώρα που προσέφεραν, βοηθώντας έτσι στη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Επίσης ευχαριστεί θερμά τα μέλη, φίλες, υποστηρικτές του Συλλόγου μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.