Ευχαριστήριο 1ου Λυκείου Φαρσάλων

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στα μέλη του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, χάρη στις άοκνες ενέργειες των οποίων, εξασφαλίστηκαν χορηγίες για τις απαραίτητες αθλητικές εμφανίσεις των ομάδων καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης στα σχολικά πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε, επίσης, τους χορηγούς, κυρίους  Χρήστο Τσαπραΐλη,   Αχιλλέα Καταραχιά, Ντίνο & Βάγιο Δημακόπουλο, Βασίλη Ντίνο, Κων/νο Κατσανάκη και Θανάση Γιαννούλη, ιδιοκτητών των επιχειρήσεων «ΚΡΟΥΣΤΑ», «ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ», «ΤΡΟΗΚΑ», «ΑΙΓΛΗ», «CHAPLIN», «GYRONEWS» αντίστοιχα, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Συλλόγου.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως  τους γονείς/ κηδεμόνες των μαθητριών μας,  Χρυσήλιας Τσιανάκα και  Βάλιας Δημακοπούλου, και συγκεκριμένα τον κύριο Νίκο Τσιανάκα, ιδιοκτήτη της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟΣ ΤΥΠΟΣ», ο οποίος δώρισε εξολοκλήρου τις εμφανίσεις της σχολικής ομάδας ποδοσφαίρου, καθώς και αθλητικό υλικό στο σχολείο, και τον κύριο Λάμπρο Δημακόπουλο, ο οποίος εργάστηκε αφιλοκερδώς για την τοποθέτηση όλων των νέων βιβλιοθηκών που παραλάβαμε φέτος.

Σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξή σας και την πολύτιμη συμβολή σας στον κοινό αγώνα όλων μας για ένα καλύτερο σχολείο.

Εκ μέρους του Συλλόγου  Εκπαιδευτικών και των μαθητών και των μαθητριών  του 1ου Λυκείου Φαρσάλων,

Η Διευθύντρια
Ζησούλα Γκουτσιουκώστα