Κοπή πίτας ΚΔΑΠ “Ήλιος” με παρουσία παικτών του ΑΣΚ

Τήν Παρασκευή 16/2/2024 τα παιδιά και τα στελέχη του ΗΛΙΟΣ ΚΔΑΠ ΜΕΑ υποδέχτηκαν στο χώρο της δομής, επί της οδού Λεωφόρος Δημοκρατίας 50, με μεγάλη χαρά παίκτες του Αθλητικού Συλλόγου Καρδίτσας στη γιορτή για την κοπή πίτας του 2024. Τα μάτια όλων ήταν πλημμυρισμένα από χαρά και ενθουσιασμό!!

Κόψαμε τη βασιλόπιτα, μιλήσαμε και παίξαμε με τους παίκτες και χορέψαμε!!!

Ιδιαίτερα συγκινητικές ήταν οι στιγμές απονομής μεταλλίων από τα παιδιά στους παίκτες του ΑΣΚ για την παρουσία τους στο χώρο του  ΗΛΙΟΣ ΚΔΑΠ ΜΕΑ, αλλά και για τη μεγάλη τους προσφορά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης της Καρδίτσας!! Η συνεχής ανοδική πορεία της ομάδας προσελκύει όλο και περισσότερους νέους στο μπάσκετ!!! Ο αθλητισμός μας ενώνει όλους!!!
Όλα τα στελέχη και οι εκπαιδευτές του ΗΛΙΟΣ ΚΔΑΠ ΜΕΑ θέλουμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τους παίκτες που του ΑΣΚ που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επιπλέον οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αντιπρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δεληγιάννη που πάντα με προθυμία και ευαισθησία ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας…. Ο χώρος της ειδικής αγωγής και τα άτομα με αναπηρία έχουν ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους…
Σας ευχαριστούμε όλους πολυ!!!…..Το επόμενο ραντεβού μας στο γήπεδο!!

ΗΛΙΟΣ ΚΔΑΠ ΜΕΑ
Λεωφορος Δημοκρατίας 50, 43100, Καρδίτσα
τηλ. επικοινωνίας: 2441181085 , 6981684100, 6974273255