101 Χρόνια εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Εορτή του Αγίου Ελευθερίου σήμερα Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, γιορτή και του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» που κλείνει 101 χρόνια στην ενημέρωση του πολίτη.

Χθες το βράδυ, σε ειδική πανηγυρική επετειακή εκδήλωση στη Λάρισα, στο «Circus Entertainment Hub», παρουσία πλήθους προσκεκλημένων, παρουσιάστηκε το σπουδαίο έργο ψηφιοποίησης του ιστορικού αρχείου της εφημερίδας, ψηφιοποίηση που επιτεύχθηκε σε συνεργασία με τη Βιβλιοθήκη της Βουλής των Ελλήνων.

Κεντρικό πρόσωπο των εκδηλώσεων ήταν η κ. Ελένη Μουζουράκη, Προϊσταμένη του Τμήματος Βιβλιοθήκης Πόλης και Διαχείρισης Συστημάτων της Βιβλιοθήκης της Βουλής.

Ξεχωριστή νότα έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος παρουσίασε την παράσταση «Όταν έγινα 101», η οποία γράφτηκε ειδικά για την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Χαιρετισμοί έγιναν από την πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού “Ε” Δανάη Δημητρακοπούλου, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη, τον γενικό γραμματέα ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη, τον νυν και επόμενο περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ.κ. Αγοραστό και Κουρέτα αντίστοιχα, τον νυν και επόμενο δήμαρχο Λαρισαίων κ.κ. Καλογιάννη και Μαμάκο αντίστοιχα. Την εκδήλωση συντόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της “Ε” Γιώργος Μιχαλόπουλος.

Σήμερα Παρασκευή, εορτή της «Ε», ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός δέχεται από το πρωί τις ευχές όλων, στα γραφεία του, στην οδό Παπασταύρου 6 στη Λάρισα και κερνά λουκουμάδες, τηρώντας ανελλιπώς την παράδοση ετών.

Το ifarsala.gr εύχεται στην «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», τη μεγαλύτερη περιφερειακή εφημερίδα της χώρας, να τα χιλιάσει!!!