Πως κρίνουν οι αγρότες τα μέτρα στήριξης των πλημμυροπαθών, σήμερα στη «Θεσσαλική Γη»

Τον νεοεκλεγμένο δήμαρχο Τυρνάβου, νεαρό αγρότη, πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου και Γραμματέα της ΕΟΑΣΝ Λάρισας Στέλιο Τσικριτσή καθώς και τους νεοεκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους Κώστα Τέλιο, αγρότη από Καρδίτσα, Χρήστο Αρέτο, αγροτοκτηνοτρόφο από Τρίκαλα και τον γεωπόνο Γρηγόρη Γκουντόπουλο, από τα Φάρσαλα Λάρισας, οι οποίοι εκλέχθηκαν με την παράταξη του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, έχει ως καλεσμένους  σήμερα Τρίτη 17-10-2023, στο πρώτο μέρος, η τηλεοπτική εκπομπή «Θεσσαλική Γη», του «Astra tv», την οποία παρουσιάζει ζωντανά στις 22:30 ο δημοσιογράφος και συνεκδότης της «ΑγροΕκφρασης» κ. Χρήστος Αθανασιάδης.

Παράλληλα, στο δεύτερο μέρος της εκπομπής ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας κ. Κώστας Τζέλλας και ο εκπρόσωπος τύπου της Ομοσπονδίας Λάρισας κ. Σωκράτης Αλειφτήρας, θα καταθέσουν τις απόψεις τους επί των εξαγγελθέντων μέτρων στήριξης της κυβέρνησης για τους  πλημμυροπαθείς παραγωγούς.

Επισημαίνεται ότι οι φίλοι αγρότες, πέραν της περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να βλέπουν ζωντανά την εκπομπή μέσω ίντερνετ στο: www.astratv.gr, επιλέγοντας το LIVE, στο facebook: astratv καθώς και στο facebook: Αθανασιάδης Ε. Χρήστος