Famagusta: Το τρέιλερ της νέας σειράς για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο –

Δόθηκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ της νέας δραματικής σειράς «Famagusta». Η σειρά είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και έχει την υπογραφή του τριδύμου των «επιτυχιών», δηλαδή των Αντρέα Γεωργίου, Βάνας Δημητρίου και Κούλλη Νικολάου.

Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024, με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο. Θα προβληθεί στο MEGA και θα αποτελείται από 24 επεισόδια.

Στο τρέιλερ πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία ακούγεται να περιγράφει: «Από τότε χάος, σκοτάδι παντού. Να είσαι 16 και να έχεις τα πάντα και να έρθει ο φονιάς και να πάρει τα πάντα. Κι εσύ από τότε πουθενά. Εμείς πουθενά».

Ο δημιουργός της σειράς, το μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: «Δεν ξεχνώ! Το τρέιλερ της νέας μας σειράς FAMAGUSTA. Νιώθω ευλογημένος που μέσα από την δουλειά μας μπορούμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας! 1974-2024 50 χρόνια!».

Η ανάρτησή του απέσπασε μέσα σε λίγες ώρες χιλιάδες likes, με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον επευφημούν για την επιλογή της θεματικής της σειράς, και μεταξύ άλλων να σχολιάζουν ότι το τρέιλερ είναι «σοκαριστικό».

Πηγή: reader.gr