Τα Θεοφάνεια στα Φάρσαλα και ο Αγιασμός Υδάτων στις πηγές του Απιδανού (vid)

Των Φώτων σήμερα και η εκκλησία μας γιορτάζει τα Θεοφάνεια και την Βάπτιση του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό για αυτό και απ’ ακρη σ’άκρη γίνεται Αγιασμός των Υδάτων.

Στα Φάρσαλα και στα χωριά σήμερα πραγματοποιήθηκαν Δοξολογίες. Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων πραγματοποίηθηκε η καθιερωμένη δοξολογία και στην συνέχεια ο Αγιασμός των υδάτων στην κοίτη των Πηγών του Απιδανού.

Την δοξολογία παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, η βουλευτής Λάρισας ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, ο αντιπεριφερειάρχης  Θεσσαλίας Απ. Μπίλλης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Φαρσάλων Κων/νος Δαμιανός, οι αντιδήμαρχοι Φαρσάλων Σοφία Χατζηπλή, Δημήτρης Γούσιας, Νίκος Γκατζόγιας, Χρήστος Μπασαγιάννης, η πρόεδρος ΔΗΚΕΦΑ Βαίτσα Αρσενοπούλου,  ο αντιπρόεδρος ΔΕΥΑΦ Σταύρος Κουκουλιός, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Ίφου, Κυριακή Παναγιωτοπούλου, Ιουλία Αγγελακοπούλου, Ευάγγελος Κατσαούνης και Βασίλης Πατσιούρας, τα μέλη της κοινότητας Φαρσάλων Κων/νος Βαρακλιώτης, Θανάσης Γεροβασίλης, ο διοικητής του ΑΤ Φαρσάλων Θωμάς Γκούτας, εκπρόσωποι του Στρατού και της Πυροσβεστικής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων Ι. Τσούλης και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Φαρσάλων Δ. Γιακοβής και πλήθος κόσμου, ενώ στην συνέχεια κατευθύνθηκαν να παρακολουθήσουν τον Αγιασμό των Υδάτων στην κοίτη των Πηγών του Απιδανού.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

Comments are closed.