Ισόπαλοι Αχιλλέας Φαρσάλων και Απόλλων Λάρισας

Το τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος έδωσε χθες ο Αχιλλέας Φαρσάλων με αντίπαλο τον Απόλλων Λάρισας με τελικό σκορ 1-1 στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων. Και οι δύο προπονητές Βασίλης Μπακογιάννης και Βαγγέλης Μόρας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έπαιζαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο. Στο 35’ ο Γκαραλιάκος θα κάνει σέντρα από πλάγια θέση στον Πρισακάρου αυτός θα σουτάρει, θα αποκρούσει ο Οικονομόπουλος και στην επαναφορά ο Παπακωνσταντίνου με ψύχραιμο πλασέ θα ανοίξει το σκορ σε 1-0 για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στην επανάληψη στο 48’ ο Λούκα Γκαρσία θα κερδίσει πέναλτι την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σταματής κάνοντας το 1-1, σκορ το οποίοθα παραμείνει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Το ντεμπούτο για τον Απόλλων Λάρισας έκαναν οι τρεις νεοαποκτηθέντες Λούκα Γκαρσία, Σάββας Σιατραβάνης, Αποστόλης Κουτσιανούλης, ενώ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο Βασίλης Καραλούλης προερχόμενος από τον Π.Ο.Ελασσόνας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


Αχιλλέας Φαρσάλων (Βασίλης Μπακογιάννης): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κούλπας, Λάιος, Δημολιός, Σάρα, Γκατζούλης, Γκαραλιάκος, Μακρής, Παπακωνσταντίνου, Πρισακάρου.

Έπαιξαν και οι: Μπλατσέρης, Τλούπας, Καραλούλης, Κερμελίδης, Μπρόσκα.

Απόλλων Λάρισας (Βαγγέλης Μόρας): Οικονομόπουλος, Αυλωνίτης, Σκύφτας, Γιανίτσης, Χουμούλι, Χαλάτσης, Κουτσιανούλης, Γκαρσία, Ζιάκας, Σιατράβανης, Ματία.

Έπαιξαν και οι: Ποτόσογλου, Χατζής, Φυτόπουλος, Στάνισλαβ, Σταματής, Φουρκιώτης, Κλιγγόπουλος, Διβανές, Μπακαρός, Μπεκιαρίδης.